דרך מתוקה להתרענן בבית: קרטיב אבטיח וקיווי בשני צבעים
- שי-לי ליפא
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 60.0 קק״ל 240.1 קק״לפחמימות 13.8 גרם 55.2 גרםשומן 0.3 גרם 1.1 גרםנתרן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גחלבון 0.8 גרם 3.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.2 מ״ג 69.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 184.8 מ״ג 739.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות60
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 60.0 קק״ל 240.1 קק״לפחמימות 13.8 גרם 55.2 גרםשומן 0.3 גרם 1.1 גרםנתרן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גחלבון 0.8 גרם 3.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.2 מ״ג 69.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 184.8 מ״ג 739.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 60 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבה ירוקה
-
2 קיווי בינוניים
-
1 כף סוכר לבן
-
1/4כוס או 60 מ"ל מים מינרליים
אופן הכנה
- מרסקים אבטיח וסוכר במעבד מזון, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מניחים תבניות לקרטיבים בתבנית גדולה. יוצקים את תערובת האבטיח לתבניות הקרטיבים עד למחצית מגובהן. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה וחצי.
- מרסקים קיווי, סוכר ומים במעבד מזון, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות.
אופן הכנה
- מרסקים אבטיח וסוכר במעבד מזון, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מניחים תבניות לקרטיבים בתבנית גדולה. יוצקים את תערובת האבטיח לתבניות הקרטיבים עד למחצית מגובהן. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה וחצי.
- מרסקים קיווי, סוכר ומים במעבד מזון, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות.
תגובות (10)
המתכון לא הכי ברור. היה מומלץ לעשות תמונות ווידאו של כל שלב. איזה תבנית השתמשתם? מה הכוונה לשים עד חצי הגובה את האבטיחים. למה לא את כל הגובה? וכמדומני..שמרסקים אבטיח במעבד מזון יוצא מיץ. איך עושים תערובת חלקה?ושאלה אחרונה…מדוע את החלק הראשון לשעה וחצי ואת החלק השני ל 6 שעות?
היי ליאור, אפשר להשתמש בכל תבנית של ארטיקים עומדים. צריך לשים את תערובת האבטיח עד חצי הגובה, כדי שיישאר מקום לתערובת הקיווי. בנוגע לריסוק האבטיח, אפשר להעביר דרך מסננת, אבל לא חייב. את החלק הראשון מקפיאים לשעה וחצי רק כדי שהתערובת של האבטיח תהיה מספיק מוצקה ולא תתערבב עם התערובת של הקיווי שמוסיפים אחרי השעה וחצי. לאחר מכן יש צורך לקרר במשך 6 שעות כדי שהארטיק יקפא באופן מלא ומוחלט ויהיה ניתן לחלץ אותו, בלי שיתפרק, מתבנית הארטיקים. בהצלחה!
הכנתי עם אבטיח ומלון עכשיו במקפיא
כל כך מגניב! הילדים עפו על זה… וגם אני
נראה טעים אבל אפשר לוותר על הסוכר, האבטיח מתוק מספיק
נכון, כל אחד וטעמו האישי 🙂
קטגוריות
- ארוחות
- בראנץ'
- גלידות וארטיקים
- הבית של שי-לי 3
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מעבד מזון – BN653
- מעבדי מזון ובלנדרים נינג'ה
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- נינג'ה מעבד מזון 4 ב-1 - CT683
- עולם ה- NINJA
- פיקניק
- קינוחי פרווה
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים טבעוניים
- קינוחים ללא גלוטן
- תוכניות בישול ואפייה