הגרסה הבריאה לחטיפי פצפוצי אורז שכולם אוהבים

אותו חטיף טעים פשוט להכנה בגרסה בריאה! פצפוצי אורז קראנצ'יים עם שוקולד מריר, שיבולת שועל, תמרים, קינמון ועוד דברים טובים. נשנוש בריא לאמצע היום או ליד הקפה
אותו חטיף טעים פשוט להכנה בגרסה בריאה! פצפוצי אורז קראנצ'יים עם שוקולד מריר, שיבולת שועל, תמרים, קינמון ועוד דברים טובים. נשנוש בריא לאמצע היום או ליד הקפה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.3 קק״ל 2103.8 קק״ל
    פחמימות 28.2 גרם 337.8 גרם
    שומן 6.0 גרם 71.9 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 65.5 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 23.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.9 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 51.7 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 27.4 מ״ג 329.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 18.4 מ״ג
    אשלגן 376.3 מ״ג 4515.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.3 קק״ל 2103.8 קק״ל
    פחמימות 28.2 גרם 337.8 גרם
    שומן 6.0 גרם 71.9 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 65.5 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 23.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.9 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 51.7 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 27.4 מ״ג 329.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 18.4 מ״ג
    אשלגן 376.3 מ״ג 4515.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה ללא חמאה.
  2. . מניחים על סיר קטן עם מים רותחים. חשוב: אסור שהמים בסיר יגעו בתחתית הקערה עם השוקולד! מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
  3. בנפרד ממוססים את התמרים בקצת מים בתוך סיר עד שהם הופכים להיות ממש מחית. אם רוצים לזרז את תהליך ההתמוססות, ניתן להשתמש בבלנדר מוט.
  4. שמים את פצפוצי האורז בקערה גדולה ומוסיפים את שיבולת השועל, מחית התמרים, השוקולד המריר, בננות מיובשות, צימוקים, קוקוס וקינמון.
  5. יוצקים על הכל את תערובת השוקולד ומערבבים היטב
  6. מרפדים תבנית מלפנית בנייר אפייה- סנו (גם בדפנות!), מעבירים לתבנית את תערובת פצפוצי האורז, משטחים, מכסים בנייר כסף- סנו ומעבירים למקרר לשעה.
  7. מוציאים את התערובת מהמקרר-beko מחלצים מהתבנית וחותכים לאצבעות בגודל של 3X10.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הגרסה הבריאה לחטיפי פצפוצי אורז שכולם אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות