-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 36.0 קק״ל 901.0 קק״לפחמימות 6.9 גרם 173.4 גרםסוכר 0.6 גרם 14.0 גרםשומן 0.3 גרם 7.8 גרםנתרן 119.4 מ״ג 2986.0 מ״גחלבון 1.0 גרם 25.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 1.8 מ״ג 43.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 4.1 מ״ג 102.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות36
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 36.0 קק״ל 901.0 קק״לפחמימות 6.9 גרם 173.4 גרםסוכר 0.6 גרם 14.0 גרםשומן 0.3 גרם 7.8 גרםנתרן 119.4 מ״ג 2986.0 מ״גחלבון 1.0 גרם 25.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 1.8 מ״ג 43.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 4.1 מ״ג 102.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 36 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים גס
-
1 ביצה L
-
1 כף גדושה קורנפלור
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
טיגון
הברשה
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה לריכוך. מסננים היטב מהמים ומייבשים (שלא יהיו רטובים - אחרת ההום פרייז יתפרקו בטיגון).
- מועכים לפירה ומוסיפים ביצה, מלח, פלפל וקורנפלור ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח בינוני.
- מזלפים ספירלות לתוך סיר עם שמן חם ומטגנים כ2 דקות מכל צד.
- מוציאים על גבי רשת ומצננים.
- לפני ההגשה מברישים ברוטב צ׳ילי מתוק ונהנים מביס מושלם, בתיאבון.
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה לריכוך. מסננים היטב מהמים ומייבשים (שלא יהיו רטובים - אחרת ההום פרייז יתפרקו בטיגון).
- מועכים לפירה ומוסיפים ביצה, מלח, פלפל וקורנפלור ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח בינוני.
- מזלפים ספירלות לתוך סיר עם שמן חם ומטגנים כ2 דקות מכל צד.
- מוציאים על גבי רשת ומצננים.
- לפני ההגשה מברישים ברוטב צ׳ילי מתוק ונהנים מביס מושלם, בתיאבון.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן