הום פרייז – תפוחי אדמה ברוטב צ’ילי מתוק

הום פרייז היא מנה שמשלבת את כל הדברים הכי טעימים - תפוחי אדמה רכים, רוטב מתקתק וקצת חריף וקצוות קראנצ'יים. מכינים תוספת כמו במסעדות, רק בבית
הום פרייז היא מנה שמשלבת את כל הדברים הכי טעימים - תפוחי אדמה רכים, רוטב מתקתק וקצת חריף וקצוות קראנצ'יים. מכינים תוספת כמו במסעדות, רק בבית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
60 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    254
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 253.8 קק״ל 1015.2 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 218.2 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.4 גרם
    נתרן 1404.5 מ״ג 5618.1 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 22.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.6 מ״ג 42.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 86.1 מ״ג 344.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    254
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 253.8 קק״ל 1015.2 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 218.2 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.4 גרם
    נתרן 1404.5 מ״ג 5618.1 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 22.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.6 מ״ג 42.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 86.1 מ״ג 344.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
שי-לי ליפא
X

60 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים בגובה 4 ס”מ מעל לתפוחי האדמה.
  3. מוסיפים כפית מלח, מבשלים על להבה גבוהה ומביאים לרתיחה מלאה. תפוחי האדמה צריכים להיות חצי עשויים. מסננים היטב.
  4. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. פורסים את הבצל לפרוסות דקות. מוסיפים שמן ובצל למחבת ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל רך (לא מזהיבים).
  5. מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים, רוטב צ’ילי, קטשופ ורוטב סויה, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור.
  6. מטגנים 8-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים. טועמים ומתקנים תיבול.
  7. לשלמות הגישו בקערת הגשה יפה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הום פרייז – תפוחי אדמה ברוטב צ’ילי מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    שמחה בירנשטוק

    הכנתי בסוכות, הם לא התרככו מספיק אפ’ שעשיתי מדוייק כפי המתכון, ואחרי הטיגון עם הרוטב בכלל היה נראה כמו סיר של חמין. בכלל לא הזכיר הום פרייז של חנות ולא קריספי בעליל, אולי נכון יותר להוסיף את הרוטב אחרי שהתפו”א מיטגנים ולא יחד איתם.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, חשוב לא לבשל את תפוחי האדמה לגמרי, אלא חצי בישול כדי שישמרו על צורתם

      Avatar
      מערכת Foody

      הום פרייז עם סלופי ג’ו, שניצל, קציצות, סלט או כל מה שאוהבים.

      Avatar
      ורד סלומון

      ראיתי את המתכון בטלויזיה. נראה היה לי שאין מצב שתפוחי האדמה יהיו מוכנים בהרתחה(ריכוך חלקי) וטיגון של 8,7 דקות ואכן הם לא מוכנים. אולי יעבוד בטיגון עמוק.

      Avatar
      מערכת Foody

      אין סיבה שתפוחי האדמה לא יהיו מוכנים אם הם עוברים ריכוך וטיגון. כנראה שלא בישלת אותם מספיק זמן במים הרותחים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות