רקע ראש השנה

הכי בסטייל: מניפות תפוחי אדמה

מתכון קל להכנה של מניפות חגיגיות של תפוחי אדמה עם שום ותימין שמקשטות את השולחן. מניפות זהובות ופריכות ללא טיגון שמלוות נפלא כל מנה
מתכון קל להכנה של מניפות חגיגיות של תפוחי אדמה עם שום ותימין שמקשטות את השולחן. מניפות זהובות ופריכות ללא טיגון שמלוות נפלא כל מנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.1 קק״ל 1425.2 קק״ל
    פחמימות 37.6 גרם 300.9 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.8 גרם
    נתרן 98.3 מ״ג 786.7 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 35.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 32.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 6.1 מ״ג 48.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.1 קק״ל 1425.2 קק״ל
    פחמימות 37.6 גרם 300.9 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.8 גרם
    נתרן 98.3 מ״ג 786.7 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 35.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 32.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 6.1 מ״ג 48.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת נייר סופג.
  2. חותכים בעזרת סכין חדה חתכים דקים בכל תפוח אדמה, בצורת מניפה, כך שתפוח האדמה עצמו יישאר מחובר בבסיס.

    בעזרת סכין חדה חותכים חתכים בצורת מניפה בכל תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה
    בעזרת סכין חדה חותכים חתכים בצורת מניפה בכל תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה

  3. מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון באוויר. מכניסים בין החריצים את השום והתימין, מפזרים מלח ופלפל.

    מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון. צילום: שניר גואטה
    מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון. צילום: שניר גואטה

  4. מפעילים את המכשיר על 200 מעלות, ומטגנים את תפוחי האדמה כשעה, או עד שהם מתרככים והופכים לזהובים ופריכים.
    מפעילים את המכשיר על 200 מעלות. צילום: שניר גואטה
    מפעילים את המכשיר על 200 מעלות. צילום: שניר גואטה

    מניפות תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה
    מניפות תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי בסטייל: מניפות תפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    שירי יצחק

    אין לי מכשיר כזה , בתנור אפשר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, התוצאה תהיה אחרת – יותר אפויה, פחות עם אפקט של טיגון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות