הכי כייף להגיד ולהכין מק אנד צ׳יז כרובית! בדוק!
הכינו את הכפות! עשר דקות עבודה בלבד ויש לכם מק אנד צ׳יז כרובית: מנה מעולה של כרובית מוקרמת בבשמל וגבינה עם פסטה אפויה בתנור
הכינו את הכפות! עשר דקות עבודה בלבד ויש לכם מק אנד צ׳יז כרובית: מנה מעולה של כרובית מוקרמת בבשמל וגבינה עם פסטה אפויה בתנור
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3078.5 קק״ל 3078.5 קק״לפחמימות 330.7 גרם 330.7 גרםשומן 130.7 גרם 130.7 גרםנתרן 3131.7 מ״ג 3131.7 מ״גחלבון 146.3 גרם 146.3 גרםסיבים תזונתיים 25.2 גרם 25.2 גרםשומן רווי 48.3 גרם 48.3 גרםכולסטרול 201.0 מ״ג 201.0 מ״גסידן 1410.2 מ״ג 1410.2 מ״גברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 4429.0 מ״ג 4429.0 מ״גאבץ 7.5 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3079
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3078.5 קק״ל 3078.5 קק״לפחמימות 330.7 גרם 330.7 גרםשומן 130.7 גרם 130.7 גרםנתרן 3131.7 מ״ג 3131.7 מ״גחלבון 146.3 גרם 146.3 גרםסיבים תזונתיים 25.2 גרם 25.2 גרםשומן רווי 48.3 גרם 48.3 גרםכולסטרול 201.0 מ״ג 201.0 מ״גסידן 1410.2 מ״ג 1410.2 מ״גברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 4429.0 מ״ג 4429.0 מ״גאבץ 7.5 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3079 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1בינונית או 800 גרם כרוביות
-
1 כף שמן זית
-
1 כף טימין טרילא חובה
-
300 גרם פסטה קצרהבכל צורה שאוהבים
-
50 גרם חמאה
-
50 גרם קמח לבן
-
700 מ"ל חלב 3%
-
2 כפות חרדל דיז’וןחלק
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
140 גרם גבינה צהובה 28%מגוררת או כל גבינה שאוהבים: קשקבל, מוצרלה, צ'דר וכד'
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מחממים ל-180 מעלות.
- מפזרים על גבי תבנית אפייה את פרחי הכרובית ומפזרים עליהם מהשמן וחצי מכמות התימין. מערבבים ומכניסים לתנור כ-20 דקות, עד להזהבה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים מהמים, סיר פסטה כזה יתאים לכם ממש.
- בסיר בינוני-קטן ממיסים על להבה נמוכה את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח והחלב עד שמתקבל קרם אחיד (קרם בשמל).
- מסירים מהאש, מוסיפים חרדל, מלח ואגוז מוסקט. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מערבבים את הפסטה עם הכרובית, גבינות ורוטב בשמל ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס גדולה, או תבנית קרמיקה יפה כזאת אפשר לפזר עוד קצת גבינה מגוררת מעל ואופים כ-20 דקות או עד שהמאפה מזהיב והגבינה מבעבעת.
מה עושים כשמתגעגעים לפריז ותקועים בגבעתיים? מרק כרובית אלילי!
קציצות בקר ברוטב כרובית ועגבניות שרי
שניצל סטייק כרובית עם חרדל בציפוי פירורי לחם
יותר מהיר ולוהט מטייק אווי - מרק תירס וכרובית בקארי
אופן הכנה
- מחממים ל-180 מעלות.
- מפזרים על גבי תבנית אפייה את פרחי הכרובית ומפזרים עליהם מהשמן וחצי מכמות התימין. מערבבים ומכניסים לתנור כ-20 דקות, עד להזהבה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים מהמים, סיר פסטה כזה יתאים לכם ממש.
- בסיר בינוני-קטן ממיסים על להבה נמוכה את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח והחלב עד שמתקבל קרם אחיד (קרם בשמל).
- מסירים מהאש, מוסיפים חרדל, מלח ואגוז מוסקט. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מערבבים את הפסטה עם הכרובית, גבינות ורוטב בשמל ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס גדולה, או תבנית קרמיקה יפה כזאת אפשר לפזר עוד קצת גבינה מגוררת מעל ואופים כ-20 דקות או עד שהמאפה מזהיב והגבינה מבעבעת.
מה עושים כשמתגעגעים לפריז ותקועים בגבעתיים? מרק כרובית אלילי!
קציצות בקר ברוטב כרובית ועגבניות שרי
שניצל סטייק כרובית עם חרדל בציפוי פירורי לחם
יותר מהיר ולוהט מטייק אווי - מרק תירס וכרובית בקארי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
הילדים מאוד אהבו