קרין גורן מציגה את הפאי המושלם: פאי שוקולד בהשראת מילקי
מחפשים משהו מתוק שלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
מחפשים משהו מתוק שלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1916.0 קק״ל 1916.0 קק״לפחמימות 125.0 גרם 125.0 גרםשומן 133.3 גרם 133.3 גרםנתרן 323.8 מ״ג 323.8 מ״גחלבון 39.8 גרם 39.8 גרםסיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרםשומן רווי 63.1 גרם 63.1 גרםכולסטרול 274.0 מ״ג 274.0 מ״גסידן 675.6 מ״ג 675.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 1557.6 מ״ג 1557.6 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1916
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1916.0 קק״ל 1916.0 קק״לפחמימות 125.0 גרם 125.0 גרםשומן 133.3 גרם 133.3 גרםנתרן 323.8 מ״ג 323.8 מ״גחלבון 39.8 גרם 39.8 גרםסיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרםשומן רווי 63.1 גרם 63.1 גרםכולסטרול 274.0 מ״ג 274.0 מ״גסידן 675.6 מ״ג 675.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 1557.6 מ״ג 1557.6 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1916 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס (ללא אפייה)
-
1 1/2 שקיות קליק קורנפלקס
-
1/2 חפיסה פתי בר שוקולד
-
100 גרם חמאהמומסת
מלית
-
2 1/2 כוסות חלב 3%
-
1/4 כוס קורנפלור
-
2 כפות אבקת קקאו
-
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
ציפוי
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 חבילה שמנת מתוקה 38%
קישוט
-
1/2 שקית קליק קורנפלקס(מה שנשאר)
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.
- מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר וטורפים עד לאיחוד.
- מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.
- מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.
- מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר וטורפים עד לאיחוד.
- מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.
- מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
לא רשום בשום מקום בכמויות של המילוי ממרח קינדר ובאופן ההכנה הוא מופיע פתאום מה הכמויות והאם חייב ממרח קינדר
היי צביה, אין חובה להשתמש בממרח והמתכון יתוקן. תודה על תשומת הלב
ין אמרה שמנת מתוקה ואבקת סוכר אצלכם יש עוד תוספות
תודה רבה. המתכון תוקן. לקצפת: מיכל שמנת מתוקה ו-2 כפות אבקת סוכר.
איזה מהמם אני ינסה בבית!
כיף לשמוע! בהצלחה!