משק ויילר רקע

השילוב האולטימטיבי: שניצל טופו פיקנטי עם פסטה לוהטת

פסטה ושניצל גם למבוגרים: מנה מנצחת של פסטה עם רוטב חריף ושניצל טופו פיקנטי לארוחת ערב או צהריים מהירה וטעימה!
פסטה ושניצל גם למבוגרים: מנה מנצחת של פסטה עם רוטב חריף ושניצל טופו פיקנטי לארוחת ערב או צהריים מהירה וטעימה!
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 435.2 קק״ל 1740.9 קק״ל
    פחמימות 58.8 גרם 235.1 גרם
    שומן 16.2 גרם 64.9 גרם
    נתרן 784.9 מ״ג 3139.7 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 45.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.4 מ״ג 41.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 253.9 מ״ג 1015.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 435.2 קק״ל 1740.9 קק״ל
    פחמימות 58.8 גרם 235.1 גרם
    שומן 16.2 גרם 64.9 גרם
    נתרן 784.9 מ״ג 3139.7 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 45.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.4 מ״ג 41.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 253.9 מ״ג 1015.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור

מי אמר שרק ילדים יכולים לאכול פסטה ושניצל? קבלו את הגרסה למבוגרים: מתכון קל של ענת אלישע לארוחה שלמה וטעימה לשניצל טופו פיקנטי עם פסטה ברוטב עגבניות לוהט. אפשר לשחק עם כמויות הצ’ילי החריף ברוטב של הפסטה, אבל בינינו, אין כמו הטעם המעורר שלו!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
ענת אלישע
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ומכניסים את השניצלים לאפייה של 20 דקות.
  2. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כוס ממי הבישול בצד.
  3. מכינים את הרוטב: בסיר גדול שיכול להכיל גם את הפסטה, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל. מטגנים במשך 12 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השום, פלפל הצ’ילי ופלפל השושקה ומטגנים 10 דקות נוספות, מקפידים לערבב כל הזמן.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות, המלח והפלפל השחור ומערבבים. מוסיפים את מחית העגבניות וכוס מי בישול הפסטה ששמרנו. מערבבים היטב ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. מומלץ לשמור בצד כמה כפות מהרוטב כדי לשים על השניצלים.
  5. מוסיפים את הפסטה לסיר, מערבבים היטב ומבשלים במשך 3 דקות.
  6. מגישים לצד שניצל הטופו הפיקנטי, ניתן להוסיף את הרוטב מעל השניצל.
פסטה עגבניות עם שניצל משק ויילר1
מנה לוהטת: שניצל טופו פיקנטי עם פסטה ברוטב עגבניות חריף. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
השילוב האולטימטיבי: שניצל טופו פיקנטי עם פסטה לוהטת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות