-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 435.2 קק״ל 1740.9 קק״לפחמימות 58.8 גרם 235.1 גרםשומן 16.2 גרם 64.9 גרםנתרן 784.9 מ״ג 3139.7 מ״גחלבון 11.3 גרם 45.1 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.4 מ״ג 41.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 253.9 מ״ג 1015.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות435
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 435.2 קק״ל 1740.9 קק״לפחמימות 58.8 גרם 235.1 גרםשומן 16.2 גרם 64.9 גרםנתרן 784.9 מ״ג 3139.7 מ״גחלבון 11.3 גרם 45.1 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.2 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.4 מ״ג 41.5 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 253.9 מ״ג 1015.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
מי אמר שרק ילדים יכולים לאכול פסטה ושניצל? קבלו את הגרסה למבוגרים: מתכון קל של ענת אלישע לארוחה שלמה וטעימה לשניצל טופו פיקנטי עם פסטה ברוטב עגבניות לוהט. אפשר לשחק עם כמויות הצ’ילי החריף ברוטב של הפסטה, אבל בינינו, אין כמו הטעם המעורר שלו!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 435 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
1 חבילה שניצל טופו בטעם פיקנטי משק ויילר
פסטה
-
1 חבילה פסטה ספגטיאו כל פסטה אחרת
רוטב
-
6 כפות שמן זית
-
2 יחידות בצליםבינוניים, קצוצים
-
5 שיני שוםקלופות, פרוסות דק
-
6 יחידות פלפלי צ'ילי ירוקיםקצוץ
-
1 יחידה פלפל שושקהקצוץ
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוסאו פלפל לבן
-
1בקבוק או 700 מ"ל פאסאטה עגבניותמחית עגבניות
-
1 כוס מיםממי הבישול של הפסטה
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ומכניסים את השניצלים לאפייה של 20 דקות.
- מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כוס ממי הבישול בצד.
- מכינים את הרוטב: בסיר גדול שיכול להכיל גם את הפסטה, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל. מטגנים במשך 12 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השום, פלפל הצ’ילי ופלפל השושקה ומטגנים 10 דקות נוספות, מקפידים לערבב כל הזמן.
- מוסיפים את רסק העגבניות, המלח והפלפל השחור ומערבבים. מוסיפים את מחית העגבניות וכוס מי בישול הפסטה ששמרנו. מערבבים היטב ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. מומלץ לשמור בצד כמה כפות מהרוטב כדי לשים על השניצלים.
- מוסיפים את הפסטה לסיר, מערבבים היטב ומבשלים במשך 3 דקות.
- מגישים לצד שניצל הטופו הפיקנטי, ניתן להוסיף את הרוטב מעל השניצל.
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ומכניסים את השניצלים לאפייה של 20 דקות.
- מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כוס ממי הבישול בצד.
- מכינים את הרוטב: בסיר גדול שיכול להכיל גם את הפסטה, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל. מטגנים במשך 12 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השום, פלפל הצ’ילי ופלפל השושקה ומטגנים 10 דקות נוספות, מקפידים לערבב כל הזמן.
- מוסיפים את רסק העגבניות, המלח והפלפל השחור ומערבבים. מוסיפים את מחית העגבניות וכוס מי בישול הפסטה ששמרנו. מערבבים היטב ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. מומלץ לשמור בצד כמה כפות מהרוטב כדי לשים על השניצלים.
- מוסיפים את הפסטה לסיר, מערבבים היטב ומבשלים במשך 3 דקות.
- מגישים לצד שניצל הטופו הפיקנטי, ניתן להוסיף את הרוטב מעל השניצל.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן