ויקום המלפפון ויכה את הסלט: סלט מלפפונים חריף – הצגה!
מתכננים ארוחה אסייתית? אתם חייבים להוסיף את הסלט הזה לתפריט! סלט מלפפונים חריף מתובל בסויה, שמן שומשום ואבקת אפונת וואסאבי
מתכננים ארוחה אסייתית? אתם חייבים להוסיף את הסלט הזה לתפריט! סלט מלפפונים חריף מתובל בסויה, שמן שומשום ואבקת אפונת וואסאבי
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 49.4 קק״ל 197.8 קק״לפחמימות 2.1 גרם 8.3 גרםשומן 3.1 גרם 12.3 גרםנתרן 249.3 מ״ג 997.1 מ״גחלבון 1.1 גרם 4.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרםשומן רווי 0.6 גרם 2.3 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסידן 0.9 מ״ג 3.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 12.0 מ״ג 47.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות49
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 49.4 קק״ל 197.8 קק״לפחמימות 2.1 גרם 8.3 גרםשומן 3.1 גרם 12.3 גרםנתרן 249.3 מ״ג 997.1 מ״גחלבון 1.1 גרם 4.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרםשומן רווי 0.6 גרם 2.3 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסידן 0.9 מ״ג 3.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 12.0 מ״ג 47.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 49 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 מלפפון גמדי קטנים
רוטב
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף שמן שומשום
-
1 כף חומץ אורז
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
הגשה
-
1 כף אפונת וואסבי
-
1 כפית שומשום
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- פורסים מלפפונים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ.
- מסדרים את פרוסות המלפפונים בצלחת צרה ומאורכת (של הגשת זיתים).
- מערבבים בקערית סויה, שמן שומשום, חומץ, סוכר וצ’ילי. יוצקים על המלפפונים.
- כותשים בעלי ומכתש אפונת ווסאבי לאבקה. מפזרים את האבקה מעל המלפפונים יחד עם השומשום ומתבלים במלח ופלפל.
אופן הכנה
- פורסים מלפפונים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ.
- מסדרים את פרוסות המלפפונים בצלחת צרה ומאורכת (של הגשת זיתים).
- מערבבים בקערית סויה, שמן שומשום, חומץ, סוכר וצ’ילי. יוצקים על המלפפונים.
- כותשים בעלי ומכתש אפונת ווסאבי לאבקה. מפזרים את האבקה מעל המלפפונים יחד עם השומשום ומתבלים במלח ופלפל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן