ומה לצהריים? קציצות פיקנטיות ברוטב דבש ולימון של בת חן דיאמנט

בת חן דיאמנט מכינה קציצות פיקנטיות ברוטב דבש ולימון. קציצות עוף ובקר אפויות ברוטב מבריק של דבש, לימון ופלפל צ׳ילי, מוגשות לצד אורז לבן
בת חן דיאמנט מכינה קציצות פיקנטיות ברוטב דבש ולימון. קציצות עוף ובקר אפויות ברוטב מבריק של דבש, לימון ופלפל צ׳ילי, מוגשות לצד אורז לבן
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    93
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 93.1 קק״ל 1490.2 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 87.7 גרם
    שומן 4.2 גרם 67.7 גרם
    נתרן 183.1 מ״ג 2929.3 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 129.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 22.2 גרם
    כולסטרול 46.6 מ״ג 745.1 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 115.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 159.5 מ״ג 2552.5 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 21.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    93
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 93.1 קק״ל 1490.2 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 87.7 גרם
    שומן 4.2 גרם 67.7 גרם
    נתרן 183.1 מ״ג 2929.3 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 129.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 22.2 גרם
    כולסטרול 46.6 מ״ג 745.1 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 115.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 159.5 מ״ג 2552.5 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 21.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
בת חן דיאמנט
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים קציצות: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים יחדיו, לשים היטב לתערובת אחידה (לשים כמו בצק, זה מה שמחבר את הקציצות ע”מ שלא יתפרקו) מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים, מניחים אותם במרווחים אחד מהשני על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן מעט.
  3. אופים את הקציצות למשך כ-12 דקות.
  4. מכינים רוטב: בסיר רחב ושטוח שמים את כל החומרים ומצמצמים על הלהבה הכי גדולה למשך כשתי דקות.
  5. מוסיפים את הקציצות לרוטב וממשיכים לבשל על להבה גדולה כמה דקות עד אשר הרוטב מסמיך, במהלך הצמצום יוצקים על הקציצות את הרוטב ומערבבים מעט.
  6. מגישים בקעריות עמוקות על אורז לבן, מעטרים בטבעות בצל ירוק.
מכינים את הקציצות
מכינים את הקציצות
מכינים את הרוטב
מכינים את הרוטב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ומה לצהריים? קציצות פיקנטיות ברוטב דבש ולימון של בת חן דיאמנט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    TALIA GUTMAN

    יש אפשרות לשנות משהו ברוטב שיהיה לא חריף?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, פשוט יש לוותר על רוטב הסרירצ’ה (שהוא רוטב צ’ילי חריף מאד).

    Avatar
    Nurit Gabriely

    מה זה רוטב סרירצה והיכן קונים זאת

      Avatar
      מערכת Foody

      שלום רב, רוטב סרירצ’ה הוא רוטב צ’ילי חריף שאפשר לקנות ברוב הסופרים או בחנויות המתמחות בחומרי גלם מהמזרח הרחוק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות