וניל, שוקולד לבן ודובדבני אמרנה: גלידה ביתית בטעם עוגת היער הלבן
גלידה ביתית למביני עניין שרוצים קינוח איכותי ומהמם! גלידת וניל בטעמים מתוקים ועמוקים עם שוקולד לבן ודובדבני אמרנה
גלידה ביתית למביני עניין שרוצים קינוח איכותי ומהמם! גלידת וניל בטעמים מתוקים ועמוקים עם שוקולד לבן ודובדבני אמרנה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 713.6 קק״ל 2854.6 קק״לפחמימות 44.2 גרם 176.6 גרםשומן 55.6 גרם 222.4 גרםנתרן 56.3 מ״ג 225.4 מ״גחלבון 6.9 גרם 27.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרםשומן רווי 33.5 גרם 134.0 גרםכולסטרול 10.5 מ״ג 42.0 מ״גסידן 4.0 מ״ג 16.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 64.9 מ״ג 259.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 24 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות714
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 713.6 קק״ל 2854.6 קק״לפחמימות 44.2 גרם 176.6 גרםשומן 55.6 גרם 222.4 גרםנתרן 56.3 מ״ג 225.4 מ״גחלבון 6.9 גרם 27.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרםשומן רווי 33.5 גרם 134.0 גרםכולסטרול 10.5 מ״ג 42.0 מ״גסידן 4.0 מ״ג 16.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 64.9 מ״ג 259.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מותר גם לפנק את עצמנו, הילדים יחכו! גלידה ביתית בטעם וניל איכותי עם שבבי שוקולד לבן ודובדבני אמרנה מעולים שמקפיצים את הקינוח רמה אחת למעלה! כל כך טעימה ובאמת בכלום מאמץ, לא תאמינו שיצרתם גלידה כזו במו ידכם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 714 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
2 כפיות מחית וניל
-
1 חלב מרוכז פחית
תוספות
-
200 גרם חטיפי מקופלת לבניםמפוררים
-
1 כוס דובדבני אמרנהמסוננים - לשמור את הסירופ להגשה
הגשה
-
4 יחידות גביע ופל לגלידה
-
וסירופ דובדבנים מהצנצנת
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ומחית הוניל עד לקבלת קצפת יציבה. מערבבים פנימה את החלב המרוכז.
- מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
- מערבבים את התוספות: כשהגלידה מוכנה, יוצרים חור עמוק במרכז, מוספים את המקופלת הלבנה ודובדבני האמרנה ולוחצים על תכנית “תוספות”.
- מגישים את כדורי הגלידה בוופלים ומקשטים במקופלת הלבנה, בדובדבנים ובסירופ הדובדבנים מעל.
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ומחית הוניל עד לקבלת קצפת יציבה. מערבבים פנימה את החלב המרוכז.
- מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
- מערבבים את התוספות: כשהגלידה מוכנה, יוצרים חור עמוק במרכז, מוספים את המקופלת הלבנה ודובדבני האמרנה ולוחצים על תכנית “תוספות”.
- מגישים את כדורי הגלידה בוופלים ומקשטים במקופלת הלבנה, בדובדבנים ובסירופ הדובדבנים מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן