באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

וניל, שוקולד לבן ודובדבני אמרנה: גלידה ביתית בטעם עוגת היער הלבן

גלידה ביתית למביני עניין שרוצים קינוח איכותי ומהמם! גלידת וניל בטעמים מתוקים ועמוקים עם שוקולד לבן ודובדבני אמרנה
גלידה ביתית למביני עניין שרוצים קינוח איכותי ומהמם! גלידת וניל בטעמים מתוקים ועמוקים עם שוקולד לבן ודובדבני אמרנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 24 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    714
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 713.6 קק״ל 2854.6 קק״ל
    פחמימות 44.2 גרם 176.6 גרם
    שומן 55.6 גרם 222.4 גרם
    נתרן 56.3 מ״ג 225.4 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 33.5 גרם 134.0 גרם
    כולסטרול 10.5 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 64.9 מ״ג 259.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 24 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    714
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 713.6 קק״ל 2854.6 קק״ל
    פחמימות 44.2 גרם 176.6 גרם
    שומן 55.6 גרם 222.4 גרם
    נתרן 56.3 מ״ג 225.4 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 33.5 גרם 134.0 גרם
    כולסטרול 10.5 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 64.9 מ״ג 259.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

מותר גם לפנק את עצמנו, הילדים יחכו! גלידה ביתית בטעם וניל איכותי עם שבבי שוקולד לבן ודובדבני אמרנה מעולים שמקפיצים את הקינוח רמה אחת למעלה! כל כך טעימה ובאמת בכלום מאמץ, לא תאמינו שיצרתם גלידה כזו במו ידכם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספות

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ומחית הוניל עד לקבלת קצפת יציבה. מערבבים פנימה את החלב המרוכז.
  2. מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
  3. לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
  4. מערבבים את התוספות: כשהגלידה מוכנה, יוצרים חור עמוק במרכז, מוספים את המקופלת הלבנה ודובדבני האמרנה ולוחצים על תכנית “תוספות”.
  5. מגישים את כדורי הגלידה בוופלים ומקשטים במקופלת הלבנה, בדובדבנים ובסירופ הדובדבנים מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
וניל, שוקולד לבן ודובדבני אמרנה: גלידה ביתית בטעם עוגת היער הלבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות