מה עושים כשנמאס ממקושקשת? חביתת זוקיני בגריל!

אומרים שארוחת הבוקר היא החשובה מכולן. עם חביתה מושקעת ומזינה הם בוודאי צודקים! חביתת זוקיני בתוספת פטה שנאפית בתנור ופותחת לכם את היום ברגל ימין
אומרים שארוחת הבוקר היא החשובה מכולן. עם חביתה מושקעת ומזינה הם בוודאי צודקים! חביתת זוקיני בתוספת פטה שנאפית בתנור ופותחת לכם את היום ברגל ימין
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    246
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 245.6 קק״ל 982.3 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 13.9 גרם
    שומן 19.6 גרם 78.5 גרם
    נתרן 492.1 מ״ג 1968.6 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 58.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 17.3 גרם
    כולסטרול 443.8 מ״ג 1775.1 מ״ג
    סידן 76.0 מ״ג 303.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 249.9 מ״ג 999.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    246
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 245.6 קק״ל 982.3 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 13.9 גרם
    שומן 19.6 גרם 78.5 גרם
    נתרן 492.1 מ״ג 1968.6 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 58.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 17.3 גרם
    כולסטרול 443.8 מ״ג 1775.1 מ״ג
    סידן 76.0 מ״ג 303.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 249.9 מ״ג 999.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות בוקר
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חביתה

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות
  2. מקשקשים את הביצים בקערה יחד עם 3 כפות חלב, המלח והפלפל.
  3. שוטפים היטב את הזוקיני וחותכים ממנו פרוסות דקות (עם הקליפה).
  4. במחבת שיכולה להיכנס לתנור או בסיר, רחב ושטוח שמים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הזוקיני על להזהבה משני צדדיו. מוציאים לקערה ומניחים בצד.
  5. באותה המחבת/ סיר שמים עוד כף שמן זית, מוסיפים את הביצים מפזרים את גבינת הפטה המגוררת ומסדרים מעל את הזוקיני שטיגנו מבעוד מועד.
  6. מכניסים לתנור למשך 5 דקות, או עד שרואים שהזוקיני נחרך קלות והביצה עשויה.
  7. מוציאים, מפזרים פטרוזיליה טרייה מעל ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה עושים כשנמאס ממקושקשת? חביתת זוקיני בגריל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Shir

    אפשר להשתמש בקישואים ובטטות ואם כן באיזה דרך!?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, השימוש בקישואים זהה לזה שבזוקיני. אם משתמשים בבטטה, יש לקלוף את הבטטה, לפרוס או לחתוך לקוביות, לרכך בבישול עם מים או בתנור ולהמשיך לפי אופן ההכנה של החביתה במתכון. בהצלחה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות