-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 259.5 קק״ל 5190.2 קק״לפחמימות 30.4 גרם 608.8 גרםשומן 13.6 גרם 272.7 גרםנתרן 53.7 מ״ג 1073.4 מ״גחלבון 4.5 גרם 89.4 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.8 גרםשומן רווי 7.4 גרם 148.9 גרםכולסטרול 72.3 מ״ג 1446.6 מ״גסידן 52.1 מ״ג 1041.2 מ״גברזל 1.5 מ״ג 30.0 מ״גאשלגן 213.9 מ״ג 4278.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 16.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות260
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 259.5 קק״ל 5190.2 קק״לפחמימות 30.4 גרם 608.8 גרםשומן 13.6 גרם 272.7 גרםנתרן 53.7 מ״ג 1073.4 מ״גחלבון 4.5 גרם 89.4 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.8 גרםשומן רווי 7.4 גרם 148.9 גרםכולסטרול 72.3 מ״ג 1446.6 מ״גסידן 52.1 מ״ג 1041.2 מ״גברזל 1.5 מ״ג 30.0 מ״גאשלגן 213.9 מ״ג 4278.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 16.7 מ״גסגור
תומר אומנסקי רקח לכם מתכון לעוגיות שוקולד כשרות לחג. כל מה שצריך זה כמה מרכיבים, מיקסר ולתת לתנור לעשות את העבודה. סופר רכות וסופר נימוחות על טהרת קמח תפוחי אדמה ומפוצצות בשוקולד! כמו כל קינוחי הטריקולד, יש כאן גודש שוקולדי בכל ביס, כמו שצריך.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 260 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
4 ביצים L
-
200 גרם סוכר לבן
-
300 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
100 גרם קמח תפוחי אדמה
-
50 גרם שקדים טחונים
-
5 גרם אבקת אפייה
-
100 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שוקולד לבןאו שילוב של שלושת השוקולדים לפיזור מעל העוגיות
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד מריר (300 גרם) וחמאה (100 גרם) ומערבבים היטב.
- מניחים לתערובת להצטנן כרבע שעה.
- בקערת מיקסר מקציפים היטב ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מאחדים את תערובת השוקולד והביצים ומקפלים היטב.
- מנפים פנימה את קמח תפוחי האדמה, אבקת אפייה ואבקת השקדים ומקפלים בעזרת לקקן.
- מוסיפים את השוקולדים (100 גרם) ומעבירים את התערובת לקירור של כשעה במקרר עד להתייצבות התערובת.
- יוצרים באמצעות כף כדורים בינונים של מסה ונניח על נייר אפייה ברווחים גדולים (עד 8 עוגיות במגש).
- מפזרים מעל העוגיות מעט שוקולדים ומלח גס ונעביר לאפייה ב-180 מעלות טורבו 12-15 דקות.
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד מריר (300 גרם) וחמאה (100 גרם) ומערבבים היטב.
- מניחים לתערובת להצטנן כרבע שעה.
- בקערת מיקסר מקציפים היטב ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מאחדים את תערובת השוקולד והביצים ומקפלים היטב.
- מנפים פנימה את קמח תפוחי האדמה, אבקת אפייה ואבקת השקדים ומקפלים בעזרת לקקן.
- מוסיפים את השוקולדים (100 גרם) ומעבירים את התערובת לקירור של כשעה במקרר עד להתייצבות התערובת.
- יוצרים באמצעות כף כדורים בינונים של מסה ונניח על נייר אפייה ברווחים גדולים (עד 8 עוגיות במגש).
- מפזרים מעל העוגיות מעט שוקולדים ומלח גס ונעביר לאפייה ב-180 מעלות טורבו 12-15 דקות.
הערות
- חשוב לתת לעוגיות להצטנן היטב לפני שמרימים אותם מתבנית האפייה
הערות
- חשוב לתת לעוגיות להצטנן היטב לפני שמרימים אותם מתבנית האפייה
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איך ניתן להמיר את המתכון לפרווה?
היי מרים, אפשר להמיר את החמאה במחמאה ואת השוקולד הלבן בשוקולד לבן פרווה. במקום שוקולד חלב אפשר עוד שוקולד מריר/לבן