באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

חומוס שעועית לבנה עם שום, לימון ופטרוזיליה בלי כלים ולכלוך

שי-לי ליפא מכינה חומוס שעועית לבנה עם שום, לימון ועשבי תיבול. מנה טבעונית וצמחונית שכיף לאכול בצהריים
שי-לי ליפא מכינה חומוס שעועית לבנה עם שום, לימון ועשבי תיבול. מנה טבעונית וצמחונית שכיף לאכול בצהריים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    527
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 527.4 קק״ל 1054.7 קק״ל
    פחמימות 68.7 גרם 137.4 גרם
    שומן 15.5 גרם 31.0 גרם
    נתרן 1874.1 מ״ג 3748.1 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 14.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 79.6 מ״ג 159.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 285.0 מ״ג 570.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    527
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 527.4 קק״ל 1054.7 קק״ל
    פחמימות 68.7 גרם 137.4 גרם
    שומן 15.5 גרם 31.0 גרם
    נתרן 1874.1 מ״ג 3748.1 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 14.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 79.6 מ״ג 159.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 285.0 מ״ג 570.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חומוס שעועית

הגשה


אופן הכנה

  1. חוצים את הבצל. חותכים גס את הבצל שמיועד להגשה. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
  2. מכסים את השעועית בסיר בשפע מים ללא מלח, מוסיפים את הבצל, עלה הדפנה והסוכר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-75 דקות, עד שהשעועית רכה מאוד. מצננים כ-15 דקות.
  3. בעזרת כף מחוררת מעבירים את השעועית החמימה למעבד המזון (שומרים את מי הבישול). מוסיפים 1/4 כוס ממי הבישול, שמן הזית, מיץ הלימון, השום והמלח.
  4. בוחרים בתכנית CHOP עד שהתערובת גרוסה. אם הממרח סמיך מדי, מוסיפים עוד קצת ממי הבישול. טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. מורחים את חומוס השעועית על צלחת, מניחים במרכז את הבצל, יוצקים את שמן הזית, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חומוס שעועית לבנה עם שום, לימון ופטרוזיליה בלי כלים ולכלוך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות