חזה עוף מוקפץ עם ירקות
בלי לשטוף הרבה כלים: חזה עוף מוקפץ עם ירקות - מנה מבטיחה וטעימה, שסוגרת פינה בלי לעבוד קשה. אל תשכחו להגיש לצד אורז לבן ויש לכם ארוחה מושלמת
בלי לשטוף הרבה כלים: חזה עוף מוקפץ עם ירקות - מנה מבטיחה וטעימה, שסוגרת פינה בלי לעבוד קשה. אל תשכחו להגיש לצד אורז לבן ויש לכם ארוחה מושלמת
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 730.1 קק״ל 2190.4 קק״לפחמימות 48.2 גרם 144.6 גרםשומן 30.3 גרם 91.0 גרםנתרן 1476.0 מ״ג 4428.1 מ״גחלבון 61.0 גרם 182.9 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 11.0 גרםשומן רווי 3.9 גרם 11.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 78.8 מ״ג 236.5 מ״גברזל 3.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 467.8 מ״ג 1403.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות730
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 730.1 קק״ל 2190.4 קק״לפחמימות 48.2 גרם 144.6 גרםשומן 30.3 גרם 91.0 גרםנתרן 1476.0 מ״ג 4428.1 מ״גחלבון 61.0 גרם 182.9 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 11.0 גרםשומן רווי 3.9 גרם 11.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 78.8 מ״ג 236.5 מ״גברזל 3.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 467.8 מ״ג 1403.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 730 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף מוקפץ
-
600 גרם חזה עוף שלםחתוף לקוביות
-
2 כפות קורנפלור
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 בצל גדולחתוך לקוביות גדולות
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לקוביות
-
1/3 כוס שמן קנולה
רוטב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף רוטב סויה מתוקה
-
2 כפות סילאןטבעי, או דבש
-
1/2 לימון גדולסחוט
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית שמן שומשום
-
1 כוס מיםחמימים
-
1 כף קורנפלור
-
2 כפיות שומשום שחורקלוי, או שומשום לבן
אופן הכנה
- מערבבים בשקית זיפר את חזה העוף, הקורנפלור, אבקת הסודה לשתייה ורוטב הסויה. סוגרים את הסליידר ומנערים היטב. מניחים בצד ל-10 דקות.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מניחים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
- מחממים היטב מחבת ויוצקים את השמן. מוסיפים את נתחי חזה העוף ומטגנים עד הזהבה. מוציאים לרשת צינון.
- לאותה המחבת מוסיפים את הבצל והפלפל האדום ומטגנים כ2-3 דקות.
- מוסיפים את נתחי חזה העוף שטיגנו ויוצקים את הרוטב מעל הכל. מערבבים היטב עד הסמכה של הרוטב. מוסיפים בצל ירוק ומקשטים בשומשום.
אופן הכנה
- מערבבים בשקית זיפר את חזה העוף, הקורנפלור, אבקת הסודה לשתייה ורוטב הסויה. סוגרים את הסליידר ומנערים היטב. מניחים בצד ל-10 דקות.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מניחים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
- מחממים היטב מחבת ויוצקים את השמן. מוסיפים את נתחי חזה העוף ומטגנים עד הזהבה. מוציאים לרשת צינון.
- לאותה המחבת מוסיפים את הבצל והפלפל האדום ומטגנים כ2-3 דקות.
- מוסיפים את נתחי חזה העוף שטיגנו ויוצקים את הרוטב מעל הכל. מערבבים היטב עד הסמכה של הרוטב. מוסיפים בצל ירוק ומקשטים בשומשום.
הערות
- מומלץ להגיש לצד אורז לבן
הערות
- מומלץ להגיש לצד אורז לבן
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
מה זה כף רוטב סויה מתוקה? אפשר לשים רוטב סויה במקום?
הי חנה. כן, אפשר.
וואווו פשוט יצא טעים!!!
תודה רבה נעמה