-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 946.8 קק״ל 4734.0 קק״לפחמימות 71.7 גרם 358.4 גרםשומן 21.9 גרם 109.3 גרםנתרן 1909.4 מ״ג 9546.8 מ״גחלבון 77.2 גרם 386.1 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 21.9 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.5 מ״ג 182.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 415.4 מ״ג 2077.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל יום 1, שעתיים
-
קלוריות947
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 946.8 קק״ל 4734.0 קק״לפחמימות 71.7 גרם 358.4 גרםשומן 21.9 גרם 109.3 גרםנתרן 1909.4 מ״ג 9546.8 מ״גחלבון 77.2 גרם 386.1 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 21.9 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.5 מ״ג 182.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 415.4 מ״ג 2077.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל יום 1, שעתיים | קלוריות 947 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5או בשר זרוע מס' 8
-
1 כף שמן קנולה
-
3 בצלים בינונייםקלופים וחתוכים לרבעים
-
5 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות גדולות
-
1/3 כוס שעועית לבנה יבשה
-
1/3 כוס שעועית בובעס
-
1/3 כוס חיטה
-
1/3 כוס גריסי פנינה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות סילאן
-
5 ביצים קשות L
-
1 1/2 ליטר מים רותחים
-
1 כף שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכניסים כל סוג קיטנייה לשקית בד, קושרים בקצה ומכניסים לקערת מים גדולה להשריה למשך לילה.
- בסיר רחב ומתאים לתנור צורבים את הבשר עם שמן מכל הצדדים ומוציאים את הבשר לקערה.
- מוסיפים את הבצלים לסיר ומטגנים עד שהם משחימים בקצוות.
- מסדרים את הסיר: מוסיפים את תפוחי האדמה, הבשר ושקיות הבישול עם הקיטניות המושרות והביצים.
- מוסיפים את המים והתבלינים לסיר עד שהמים מכסים את כל הרכיבים ומביאים לרתיחה.
- מעבירים את הסיר לתנור ואופים כל הלילה בטמפרטורה נמוכה, כ-120 מעלות.
- חצי שעה לפני ההגשה יש להעלות את הטמפרטורה של התנור ל-200 מעלות.
אופן הכנה
- מכניסים כל סוג קיטנייה לשקית בד, קושרים בקצה ומכניסים לקערת מים גדולה להשריה למשך לילה.
- בסיר רחב ומתאים לתנור צורבים את הבשר עם שמן מכל הצדדים ומוציאים את הבשר לקערה.
- מוסיפים את הבצלים לסיר ומטגנים עד שהם משחימים בקצוות.
- מסדרים את הסיר: מוסיפים את תפוחי האדמה, הבשר ושקיות הבישול עם הקיטניות המושרות והביצים.
- מוסיפים את המים והתבלינים לסיר עד שהמים מכסים את כל הרכיבים ומביאים לרתיחה.
- מעבירים את הסיר לתנור ואופים כל הלילה בטמפרטורה נמוכה, כ-120 מעלות.
- חצי שעה לפני ההגשה יש להעלות את הטמפרטורה של התנור ל-200 מעלות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איפה להשיג את שקיות הבד בשום חנות אין
היי עפרה, ברשתות שיווק נבחרות, לדוגמא בסופרפארם