חריימה אורגינל של יונית צוקרמן

חריימה לארוחת שישי - מתכוננים לערב שבת עם המנה הקלאסית שתמלא את הבית בריחות וטעמים של שבת, לא לשכוח את החלה
חריימה לארוחת שישי - מתכוננים לערב שבת עם המנה הקלאסית שתמלא את הבית בריחות וטעמים של שבת, לא לשכוח את החלה
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    180
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 180.1 קק״ל 1440.7 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 78.5 גרם
    שומן 15.8 גרם 126.7 גרם
    נתרן 396.3 מ״ג 3170.4 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 14.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 17.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.8 מ״ג 158.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 224.5 מ״ג 1796.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    180
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 180.1 קק״ל 1440.7 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 78.5 גרם
    שומן 15.8 גרם 126.7 גרם
    נתרן 396.3 מ״ג 3170.4 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 14.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 17.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.8 מ״ג 158.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 224.5 מ״ג 1796.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

חריימה הוא ללא ספק אחת מהמנות הקלאסיות של שולחן שישי. מנה פשוטה אך חגיגית, עם טעמים עזים ומעט מרכיבים, שכיף ללוות עם חלה טרייה בצד. אז אם מתחשק לכם על חריימה אמיתי, כדאי לכם לנסות את מנת החריימה של יונית צוקרמן ואמיר דן, שעשויה מבורי, רסק עגבניות והמון תבלינים ריחניים ונפלאים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

11 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן ההכנה

  1. מנקים את הדג בחומץ /לימון.
  2. מכינים את הפלפל צ׳ומה: במעבד מזון קטן שמים שום ופפריקה אדומה וחריפה ומתוקה ומעבדים היטב לתערובת אחידה.
  3. שמים בסוטאז׳ (סיר נמוך ורחב) שמן ואת תערובת הפלפל צומה ומטגנים שתיים שלוש דק.
  4. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  5. מתבלים, מערבבים הכול ומבשלים את הרוטב 2 דק’.
  6. מכניסים את הדג נקי ושטוף ומבשלים על אש קטנה כמה דק עד שהדג מוכן.
  7. מגישים לצד חלה עם לימון טרי.

    חריימה. צילום: שניר גואטה
    חריימה של יונית ואמיר. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חריימה אורגינל של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    רחל בלום

    הכנו עם בורי ופלפל צ’ומה מוכן, ליקקו את האצבעות

    Avatar
    רחל בלום

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    רחלי

    היי, האם אפשר להכין יום קודם, או שזה חייב להיות טרי?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין יום קודם לכן

    Avatar
    יסמין יסמין

    עם אני קונה פלפל צומנ מוכן כמה שמים ממנו? ואיזה רסק השתמשתם? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בכף ממרח פלפל צ’ומה מוכן. כל רסק עגבניות טוב, לא משנה איזה חברה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות