טארט קורנפלקס-שוקולד עשיר ומפנק של עדי קלינגהופר

טארט כשר לפסח שילדים אוהבים - בסיס פריך מקורנפלקס וממרח אגוזים, קרם שוקולד שמנת עשיר ורך, וקורנפלקס קראנצ'י מצופה שוקולד. קינוח פשוט, טעים ומהיר להכנה!
טארט כשר לפסח שילדים אוהבים - בסיס פריך מקורנפלקס וממרח אגוזים, קרם שוקולד שמנת עשיר ורך, וקורנפלקס קראנצ'י מצופה שוקולד. קינוח פשוט, טעים ומהיר להכנה!
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    500
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 500.1 קק״ל 4000.9 קק״ל
    פחמימות 51.6 גרם 413.1 גרם
    שומן 32.6 גרם 261.2 גרם
    נתרן 10.0 מ״ג 79.7 מ״ג
    חלבון 664.0 גרם 5311.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 149.5 גרם
    כולסטרול 34.2 מ״ג 273.5 מ״ג
    סידן 33.6 מ״ג 268.5 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 72.6 מ״ג
    אשלגן 226.7 מ״ג 1813.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    500
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 500.1 קק״ל 4000.9 קק״ל
    פחמימות 51.6 גרם 413.1 גרם
    שומן 32.6 גרם 261.2 גרם
    נתרן 10.0 מ״ג 79.7 מ״ג
    חלבון 664.0 גרם 5311.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 149.5 גרם
    כולסטרול 34.2 מ״ג 273.5 מ״ג
    סידן 33.6 מ״ג 268.5 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 72.6 מ״ג
    אשלגן 226.7 מ״ג 1813.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
עדי קלינגהופר
X

17 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלתית קורנפלקס

צ'אנקים של קורנפלקס מצופה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתית: מכניסים לשקית עמידה וחזקה את הקורנפלקס ומרסקים עד פירורים דקים וקטנים. מוסיפים לשקית את החמאה המומסת, סוגרים ובעזרת מערוך מאחדים את כל הפירורים.
  2. מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את ממרח השוקולד. מערבבים היטב עד שכל הפירורים מצופים.
  3. את פירורי הקורנפלקס מעבירים לתבנית טארט מלבנית או תבנית נמוכה, בעזרת כף משטחים את כל הפירורים גם בצידי התבנית, מכניסים להקפאה.
  4. מכינים את הקרם שוקולד: בקערה מניחים שוקולד ושמנת, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה, מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים היטב. מוזגים את הקרם לקלתית ומכניסים לקירור עד התייצבות.
  5. מכינים את הקורנפלקס המצופה: ממיסים במיקרוגל שוקולד חלב.
  6. בקערה מניחים את הקורנפלס ומוסיפים את השוקולד המומס, מערבבים בעדינות עד לציפוי מלא של הקורנפלקס. משטחים את הקורנפלקס המצופה על נייר אפייה ומעבירים להקפאה.
  7. לאחר שהשוקולד מתקשה, שוברים את הקורנפלקס לחתיכות קטנות/ צ’אנקים ומקשטים את הטארט.

    טארט קורנפלקס-שוקולד. צילום: עדי קלינגהופר
    טארט קורנפלקס-שוקולד. צילום: עדי קלינגהופר


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט קורנפלקס-שוקולד עשיר ומפנק של עדי קלינגהופר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    טלאור

    היי, אני רואה שיש שכבת שוקולד בהירה בין הקרם שוקולד לקורנפלקס המצופה אבל זה לא מופיע במתכון. אפשר הסבר? ולקלתית האם אפשר להמיס את החמאה עם הממרח לוז כבר מההתחלה? תודה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות