טארט שוקולד עם קישוטי קליק
מתחשק לכם לפנק את החברים או המשפחה בקינוח מתוק ומושחת במיוחד? מכינים טארט שוקולד עם קישוט יפהפה של כדורי קליק ונהנים מביס מושלם
מתחשק לכם לפנק את החברים או המשפחה בקינוח מתוק ומושחת במיוחד? מכינים טארט שוקולד עם קישוט יפהפה של כדורי קליק ונהנים מביס מושלם
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2347.0 קק״ל 4693.9 קק״לפחמימות 209.0 גרם 417.9 גרםשומן 144.9 גרם 289.8 גרםנתרן 599.0 מ״ג 1198.0 מ״גחלבון 33.8 גרם 67.7 גרםסיבים תזונתיים 17.6 גרם 35.2 גרםשומן רווי 61.7 גרם 123.3 גרםכולסטרול 166.2 מ״ג 332.4 מ״גסידן 303.3 מ״ג 606.6 מ״גברזל 13.2 מ״ג 26.5 מ״גאשלגן 1426.6 מ״ג 2853.2 מ״גאבץ 7.1 מ״ג 14.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות2347
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2347.0 קק״ל 4693.9 קק״לפחמימות 209.0 גרם 417.9 גרםשומן 144.9 גרם 289.8 גרםנתרן 599.0 מ״ג 1198.0 מ״גחלבון 33.8 גרם 67.7 גרםסיבים תזונתיים 17.6 גרם 35.2 גרםשומן רווי 61.7 גרם 123.3 גרםכולסטרול 166.2 מ״ג 332.4 מ״גסידן 303.3 מ״ג 606.6 מ״גברזל 13.2 מ״ג 26.5 מ״גאשלגן 1426.6 מ״ג 2853.2 מ״גאבץ 7.1 מ״ג 14.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 2347 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתית
מילוי
-
250 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד לבן
-
200 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 קורט מלח דק
קישוט
-
1 חבילה קליק שחור לבן
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים קמח, קקאו, מלח, חמאה ואבקת סוכר לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהבצק מתחיל להתגבש. עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח, מרפדים תבניות פאי אישיות, ומכניסים להקפאה ל-15 דקות.
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מוציאים את התחתית מההקפאה, מניחים מעל נייר אלומיניום, מפזרים למעלה שעועית יבשה כמשקולת ואופים 15 דקות. מסירים את המשקולות ואת נייר האלומניום ואופים עוד 5 דקות, עד להזהבה קלה.
- מכינים את המילוי: קוצצים גס את השוקולד ומכניסים לקערה.
- מחממים בסיר קטן את השמנת עם מלח ותמצית וניל עד לסף רתיחה ושופכים אותה על השוקולד.
- ממתינים דקה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- שופכים את תערובת השוקולד לתוך הקלתית. מכניסים למקרר להתייצבות כשעתיים.
- מסדרים שכבת קליקים מעל המילוי.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים קמח, קקאו, מלח, חמאה ואבקת סוכר לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהבצק מתחיל להתגבש. עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח, מרפדים תבניות פאי אישיות, ומכניסים להקפאה ל-15 דקות.
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מוציאים את התחתית מההקפאה, מניחים מעל נייר אלומיניום, מפזרים למעלה שעועית יבשה כמשקולת ואופים 15 דקות. מסירים את המשקולות ואת נייר האלומניום ואופים עוד 5 דקות, עד להזהבה קלה.
- מכינים את המילוי: קוצצים גס את השוקולד ומכניסים לקערה.
- מחממים בסיר קטן את השמנת עם מלח ותמצית וניל עד לסף רתיחה ושופכים אותה על השוקולד.
- ממתינים דקה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- שופכים את תערובת השוקולד לתוך הקלתית. מכניסים למקרר להתייצבות כשעתיים.
- מסדרים שכבת קליקים מעל המילוי.
הערות
- אפשר לקשט בקליק שחור או לבן או בכל קליק אחר שאוהבים
הערות
- אפשר לקשט בקליק שחור או לבן או בכל קליק אחר שאוהבים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
מה זהההההה הדבר המושלם הזה!!!
יואו!!!!!! מהמם!!! כרגיל….(: