-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 708.8 קק״ל 4253.0 קק״לפחמימות 23.3 גרם 139.6 גרםשומן 65.0 גרם 390.1 גרםנתרן 0.5 מ״ג 3.1 מ״גחלבון 6.2 גרם 37.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 41.7 גרם 250.0 גרםכולסטרול 100.0 מ״ג 600.0 מ״גסידן 63.6 מ״ג 381.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 2.6 מ״ג 15.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות709
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 708.8 קק״ל 4253.0 קק״לפחמימות 23.3 גרם 139.6 גרםשומן 65.0 גרם 390.1 גרםנתרן 0.5 מ״ג 3.1 מ״גחלבון 6.2 גרם 37.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 41.7 גרם 250.0 גרםכולסטרול 100.0 מ״ג 600.0 מ״גסידן 63.6 מ״ג 381.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 2.6 מ״ג 15.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 709 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
500 גרם גבינת מסקרפונה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
2 כפות קליפת תפוז
קישוט
-
1/2 כוס אגוזי ברס
-
1/2 קופסה אוכמניות טריות
אופן הכנה
- מערבבים את הקפה עם הליקר.
- מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את כל הרכיבים לקרם תפוח ויציב.
- טובלים את הבישקוטי בתערובת ומרפדים את התבנית בשכבה אחידה.
- על שכבת הבישקוטי מניחים את 1/2 מכמות הקרם, 1/2 מכמות האגוזים.
- חוזרים על הפעולה ומסיימים בשכבת הקרם.
- מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים במקרר.
- לפני ההגשה, מפזרים אבקת קקאו ומקשטים באוכמניות.
אופן הכנה
- מערבבים את הקפה עם הליקר.
- מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את כל הרכיבים לקרם תפוח ויציב.
- טובלים את הבישקוטי בתערובת ומרפדים את התבנית בשכבה אחידה.
- על שכבת הבישקוטי מניחים את 1/2 מכמות הקרם, 1/2 מכמות האגוזים.
- חוזרים על הפעולה ומסיימים בשכבת הקרם.
- מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים במקרר.
- לפני ההגשה, מפזרים אבקת קקאו ומקשטים באוכמניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
שלום. אין קשר בין הכמויות ואו המצרכים שאהרוני אומר בסרטון לבין הכמויות ואו המצרכים הרשטמים במתכון
תודה על ההערה! עדכנו את המתכון. בהצלחה!