טראפלס שוקולד וקפה בקלי קלות

פינוק אחרי ארוחה או ביס מתוק ליד הקפה - קבלו מתכון מושלם של טראפלס שוקולד וקפה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
פינוק אחרי ארוחה או ביס מתוק ליד הקפה - קבלו מתכון מושלם של טראפלס שוקולד וקפה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    63
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 63.1 קק״ל 1891.5 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 198.0 גרם
    שומן 3.8 גרם 114.1 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 41.5 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 20.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 75.0 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 113.5 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 216.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 20.7 מ״ג
    אשלגן 62.8 מ״ג 1884.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    63
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 63.1 קק״ל 1891.5 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 198.0 גרם
    שומן 3.8 גרם 114.1 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 41.5 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 20.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 75.0 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 113.5 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 216.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 20.7 מ״ג
    אשלגן 62.8 מ״ג 1884.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מחממים שמנת, אספרסו וחמאה עד לסף רתיחה.
  2. בינתיים, שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה.
  3. שופכים את התערובת החמה על השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס ונוצרת תערובת חלקה.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית קטנה ומקררים במקרר כ-30 דקות.
  5. לאחר שהתערובת התקררה, יוצרים כדורים קטנים בעזרת כפית ומגלגלים לצורת עיגול מושלמת עם הידיים.
  6. שמים מעט אבקת קקאו בתבנית או בצלחת שטוחה. מגלגלים כל כדור באבקת קקאו עד שהוא מכוסה מכל הצדדים.
  7. שומרים את הטראפלס במקרר עד להגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טראפלס שוקולד וקפה בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    אוריה

    האם ניתן להקפיא את הבלילה ואז ולאחר מכן להוציא מהמקפיא ולחתוך לקוביות במקום לגלגל או שזה לא אפשרי?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אוריה, מכניסים לקירור ולא להקפאה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות