טריק לשמירה על בצק פיצה במקפיא
מכירים את זה שבא לכם פיצה ביתית אבל אין לכם זמן ואנרגיות להכין בצק ולהתפיח אותו? מצאנו את הפתרון המדויק – מכינים את הבצק מראש ומקפיאים אותו! אתם לא מאמינים כמה שזה מרגיש כאילו עכשיו הבצק סיים את ההתפחה שלו
מכירים את זה שבא לכם פיצה ביתית אבל אין לכם זמן ואנרגיות להכין בצק ולהתפיח אותו? מצאנו את הפתרון המדויק – מכינים את הבצק מראש ומקפיאים אותו! אתם לא מאמינים כמה שזה מרגיש כאילו עכשיו הבצק סיים את ההתפחה שלו
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.0 קק״ל 2057.8 קק״לפחמימות 63.4 גרם 380.5 גרםשומן 5.0 גרם 29.7 גרםנתרן 524.7 מ״ג 3148.4 מ״גחלבון 9.1 גרם 54.6 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 80.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 87.5 מ״ג 524.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות343
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.0 קק״ל 2057.8 קק״לפחמימות 63.4 גרם 380.5 גרםשומן 5.0 גרם 29.7 גרםנתרן 524.7 מ״ג 3148.4 מ״גחלבון 9.1 גרם 54.6 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 80.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 87.5 מ״ג 524.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 343 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה קמח, שמרים, סוכר ומלח.
- מוסיפים מים חמימים ושמן ומערבבים מעט. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים היטב עד לקבלת בצק לא דביק.
- מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומניחים במקום חמים להתפחה כשעה.
- לאחר שעה, מעבירים את הבצק לשקית זיפר אטומה של סנו סושי ומכניסים למקפיא.
*בפעם הבאה שתרצו להכין פיצה הפשירו את הבצק במשך חצי שעה בקערת מים חמים. רדדו אותו, מרחו רוטב עגבניות, שימו גבינה צהובה ותוספות שאתם אוהבים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה קמח, שמרים, סוכר ומלח.
- מוסיפים מים חמימים ושמן ומערבבים מעט. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים היטב עד לקבלת בצק לא דביק.
- מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומניחים במקום חמים להתפחה כשעה.
- לאחר שעה, מעבירים את הבצק לשקית זיפר אטומה של סנו סושי ומכניסים למקפיא.
*בפעם הבאה שתרצו להכין פיצה הפשירו את הבצק במשך חצי שעה בקערת מים חמים. רדדו אותו, מרחו רוטב עגבניות, שימו גבינה צהובה ותוספות שאתם אוהבים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן