השיטה לייבוש תפוחים – בקיצור צ’יפס תפוחים נחטף
מצאנו בשבילכם את הנשנוש המושלם! חטיף תפוחים מיובשים בייתי. מכינים ב-10 דקות עבודה שומרים בצנצנת אטומה ושולפים מול הטלוויזיה!
מצאנו בשבילכם את הנשנוש המושלם! חטיף תפוחים מיובשים בייתי. מכינים ב-10 דקות עבודה שומרים בצנצנת אטומה ושולפים מול הטלוויזיה!
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.9 קק״ל 193.7 קק״לפחמימות 22.2 גרם 44.4 גרםשומן 0.3 גרם 0.7 גרםנתרן 1.7 מ״ג 3.3 מ״גחלבון 0.3 גרם 0.7 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.4 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.0 מ״ג 16.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 200.1 מ״ג 400.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים1
-
הכנה 10 דק׳כולל 7 שעות
-
קלוריות97
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.9 קק״ל 193.7 קק״לפחמימות 22.2 גרם 44.4 גרםשומן 0.3 גרם 0.7 גרםנתרן 1.7 מ״ג 3.3 מ״גחלבון 0.3 גרם 0.7 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.4 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.0 מ״ג 16.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 200.1 מ״ג 400.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 1 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 7 שעות | קלוריות 97 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםפרוסים דק ללא הליבה
אופן הכנה
- בוחרים בתכנית Dehydrate, מכוונים לחום של 60 מעלות למשך כ- 7 שעות (עד לייבוש מוחלט של התפוחים) לוחצים על STOP/START על מנת להפעיל את המכשיר.
- מסדרים את פרוסות התפוחים זו לצד זו בסלסלת הטיגון. מכניסים את סלסלת הטיגון לתוך סיר הבישול וסוגרים את המכסה.
- שומרים בכלי אטום במקום קריר ויבש למשך 5 ימים.
אופן הכנה
- בוחרים בתכנית Dehydrate, מכוונים לחום של 60 מעלות למשך כ- 7 שעות (עד לייבוש מוחלט של התפוחים) לוחצים על STOP/START על מנת להפעיל את המכשיר.
- מסדרים את פרוסות התפוחים זו לצד זו בסלסלת הטיגון. מכניסים את סלסלת הטיגון לתוך סיר הבישול וסוגרים את המכסה.
- שומרים בכלי אטום במקום קריר ויבש למשך 5 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (18)
הכנתי בנינג’ה
אפשר לייבש בתנור? אם כן, כמה זמן וכמה מעלות? תודה
שעתיים ב-120 מעלות