כוסיות מוס שוקולד אישיות של מיקי שמו
כוסות אישיות של שכבות מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד חלב רכים ואווריריים, קרמבל חמאה עם שקדים וקקאו, וציפוי שוקולד עשיר. קינוח מרשים שכולם יאהבו, וללא גלוטן כלל
כוסות אישיות של שכבות מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד חלב רכים ואווריריים, קרמבל חמאה עם שקדים וקקאו, וציפוי שוקולד עשיר. קינוח מרשים שכולם יאהבו, וללא גלוטן כלל
- מיקי שמו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 566.0 קק״ל 5660.3 קק״לפחמימות 33.0 גרם 329.8 גרםשומן 46.4 גרם 463.8 גרםנתרן 25.5 מ״ג 255.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 47.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.5 גרםשומן רווי 28.3 גרם 283.2 גרםכולסטרול 16.4 מ״ג 164.0 מ״גסידן 57.5 מ״ג 574.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 10.3 מ״גאשלגן 151.4 מ״ג 1514.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 6.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות566
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 566.0 קק״ל 5660.3 קק״לפחמימות 33.0 גרם 329.8 גרםשומן 46.4 גרם 463.8 גרםנתרן 25.5 מ״ג 255.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 47.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.5 גרםשומן רווי 28.3 גרם 283.2 גרםכולסטרול 16.4 מ״ג 164.0 מ״גסידן 57.5 מ״ג 574.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 10.3 מ״גאשלגן 151.4 מ״ג 1514.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 6.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 566 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס שוקולד חלב
-
360 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%או כוס וחצי
-
100 גרם שוקולד חלב
מוס שוקולד לבן
-
360 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%או כוס וחצי
-
150 גרם שוקולד לבן
ציפוי
-
120 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%או חצי כוס
-
100 גרם שוקולד מריר
קראמבל לקישוט
-
50 גרם קמח ללא גלוטן
-
50 גרם חמאה
-
50 גרם סוכר לבן
-
50 גרם אבקת שקדים
-
5 גרם אבקת קקאו
אופן הכנה
- מכינים מוס השוקולד חלב: מביאים לרתיחה 3/4 כוס שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת חלקה, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 45 דקות.
- מקציפים ¾ כוס שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד המצוננת.
- מכינים את המוס שוקולד לבן: מרתיחים 3/4 כוס שמנת מתוקה, יוצקים על גבי השוקולד הלבן, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת חלקה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- מקציפים 3/4 כוס שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד המצוננת.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מעבירים את המוס שוקולד חלב ומוס שוקולד לבן לשקי זילוף ומעבירים למקרר.
- מכינים את הקראמבל: מערבבים את מצרכי הקראמבל היטב ומפזרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור לכ-10 דקות או עד להשחמה קלה.
- מכינים את הציפוי: בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, יוצקים על גבי השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
- מרכיבים את הכוסות: מזלפים עד גובה 1/3 מוס שוקולד חלב, מעל מזלפים עד גובה 2/3 מוס שוקולד לבן, משטחים מעט ומוזגים מן הציפוי, מסובבים את הכוסות מעט על מנת שהציפוי יהיה אחיד על גבי כל הכוס ומפזרים את הקראמבל מעל.
אופן הכנה
- מכינים מוס השוקולד חלב: מביאים לרתיחה 3/4 כוס שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת חלקה, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 45 דקות.
- מקציפים ¾ כוס שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד המצוננת.
- מכינים את המוס שוקולד לבן: מרתיחים 3/4 כוס שמנת מתוקה, יוצקים על גבי השוקולד הלבן, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת חלקה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- מקציפים 3/4 כוס שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד המצוננת.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מעבירים את המוס שוקולד חלב ומוס שוקולד לבן לשקי זילוף ומעבירים למקרר.
- מכינים את הקראמבל: מערבבים את מצרכי הקראמבל היטב ומפזרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור לכ-10 דקות או עד להשחמה קלה.
- מכינים את הציפוי: בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, יוצקים על גבי השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
- מרכיבים את הכוסות: מזלפים עד גובה 1/3 מוס שוקולד חלב, מעל מזלפים עד גובה 2/3 מוס שוקולד לבן, משטחים מעט ומוזגים מן הציפוי, מסובבים את הכוסות מעט על מנת שהציפוי יהיה אחיד על גבי כל הכוס ומפזרים את הקראמבל מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
עשיתי ויצא מעולה למרות שאני מפחדת לעבוד עם שמנת להקצפהחלבית כיוון שהיא תמיד נשברת לי , אבל ראיתי את הסרטון וזה הרגיע אותי
כיף לקרוא, אורטל! משמח שהצליח לך 🙂
פשוט מושלם! אין מילים
פשששש אשמור את המתכון