כיסוני בצק במילוי שוקולד בציפוי סוכר וקינמון
ישראל אהרוני מכין קינוח פריך ושוקולדי במיוחד - כיסוני בצק במילוי שוקולד בציפוי סוכר וקינמון. והבונוס? אופים את הכיסונים בתנור וחוסכים בשמן
ישראל אהרוני מכין קינוח פריך ושוקולדי במיוחד - כיסוני בצק במילוי שוקולד בציפוי סוכר וקינמון. והבונוס? אופים את הכיסונים בתנור וחוסכים בשמן
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 166.7 קק״ל 3334.4 קק״לפחמימות 17.4 גרם 348.2 גרםשומן 9.5 גרם 190.1 גרםנתרן 1.6 מ״ג 31.7 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרםשומן רווי 5.8 גרם 116.0 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 111.6 מ״גסידן 7.5 מ״ג 149.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 63.4 מ״ג 1268.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות167
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 166.7 קק״ל 3334.4 קק״לפחמימות 17.4 גרם 348.2 גרםשומן 9.5 גרם 190.1 גרםנתרן 1.6 מ״ג 31.7 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרםשומן רווי 5.8 גרם 116.0 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 111.6 מ״גסידן 7.5 מ״ג 149.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 63.4 מ״ג 1268.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 167 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 כף קליפת תפוז
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 חבילה ריבועי וון טון מוכנים
-
50 גרם חמאהמומסת
-
1 כפית קינמון טחון
-
3 כפות סוכר לבן
אופן הכנה
- שמים את השמנת בסיר קטן ומחממים עד לסף רתיחה.
- שוברים את השוקולד לקערה גדולה, וכשהשמנת חמה, יוצקים אותה על השוקולד ומערבבים ליצירת תערובת אחידה.
- מוסיפים תמצית וניל וגרידת תפוז, מערבבים ומצננים לחלוטין.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- פורשים ריבועי וון טון על גבי נייר האפייה ומניחים במרכז כל ריבוע 1 כף מילוי שוקולד. בעזרת האצבע מרטיבים מעט את שולי הריבוע ומניחים ריבוע בצק נוסף מעל. מהדקים היטב.
- מברישים את הריבועים הממולאים בחמאה מומסת ואופים בתנור החם 12 דקות.
- מוציאים מהתנור, מברישים שוב בחמאה מומסת ומפזרים מעל סוכר וקינמון.
אופן הכנה
- שמים את השמנת בסיר קטן ומחממים עד לסף רתיחה.
- שוברים את השוקולד לקערה גדולה, וכשהשמנת חמה, יוצקים אותה על השוקולד ומערבבים ליצירת תערובת אחידה.
- מוסיפים תמצית וניל וגרידת תפוז, מערבבים ומצננים לחלוטין.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- פורשים ריבועי וון טון על גבי נייר האפייה ומניחים במרכז כל ריבוע 1 כף מילוי שוקולד. בעזרת האצבע מרטיבים מעט את שולי הריבוע ומניחים ריבוע בצק נוסף מעל. מהדקים היטב.
- מברישים את הריבועים הממולאים בחמאה מומסת ואופים בתנור החם 12 דקות.
- מוציאים מהתנור, מברישים שוב בחמאה מומסת ומפזרים מעל סוכר וקינמון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מה החסרת במרשם שעשיתי בדיוק ע״פ הדרכתך וכל השוקו נזל מהבצק אכזבה גדולה אין לי ספק שחסר משהו במרשם אשמח לתגובתך
היי מירי, יתכן שהבצק לא הודק מספיק טוב או שעוצמת התנור שלך יחסית חזקה. מומלץ לוודא שבצק הוון טון מהודק היטב, כמו גם כדאי להוריד 5-10 מעלות בתנור מהחום שכתוב במתכון.
מאיפה אפשר להשיג את הפסטה
ברשתות השיווק שמוכרות מוצרים אסיאתיים