-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 323.6 קק״ל 2589.1 קק״לפחמימות 9.8 גרם 78.7 גרםשומן 12.8 גרם 102.6 גרםנתרן 471.6 מ״ג 3773.0 מ״גחלבון 39.9 גרם 319.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.4 מ״ג 50.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 17.5 מ״ג 140.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 3 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות324
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 323.6 קק״ל 2589.1 קק״לפחמימות 9.8 גרם 78.7 גרםשומן 12.8 גרם 102.6 גרםנתרן 471.6 מ״ג 3773.0 מ״גחלבון 39.9 גרם 319.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.4 מ״ג 50.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 17.5 מ״ג 140.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מבטיחים לכם שבתוך 15 דקות מעכשיו אתם כבר יושבים לאכול ארוחת מלכים. מתכון לסלמון וברוקומיני שמכינים ב-3 דקות, אופים במשך 12 דקות וזוללים במהירות, כי זה פשוט טעים! מושלם לארוחה מהירה או ארוחה רומנטית כשרוצים להרשים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 3 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 324 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון וברוקומיני
-
8 יחידות פילה דג סלמוןכל אחת במשקל 120 גרם
-
1 1/2 ק"ג ברוקומיני
רוטב
-
4 כפות דבש
-
4 כפות חרדל דיז’ון
-
4 כפות מיץ לימון
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ומברישים את הסלמון היטב.
- מוסיפים כוס מים לסיר הנינג’ה סמארט ליד.
- מניחים את הסלמון והברוקומיני בסלסלת הטיגון.
- מעבירים את הסליידר למצב “טיגון באוויר חם/בישול” ובוחרים בתוכנית “בישול/צריבה” למשך 12 דקות.
- לוחצים על “התחלה” ובסיום ההכנה מגישים. ניתן להגיש גם בליווי אורז לבן.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ומברישים את הסלמון היטב.
- מוסיפים כוס מים לסיר הנינג’ה סמארט ליד.
- מניחים את הסלמון והברוקומיני בסלסלת הטיגון.
- מעבירים את הסליידר למצב “טיגון באוויר חם/בישול” ובוחרים בתוכנית “בישול/צריבה” למשך 12 דקות.
- לוחצים על “התחלה” ובסיום ההכנה מגישים. ניתן להגיש גם בליווי אורז לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
הי, המתכון נראה מעולה, אפשרי להכין אותו גם בפודי op300??
אפשרי 🙂
תודה רבה, איזה תוכנית מומלצת וכמה זמן??
טיגון באוויר חם, כדאי לשים עין ולבדוק אחרי 10 דקות
ואללה? דווקא שמתי, העזתי, בגריל עם כוס מים ויצא מעולה. סביבות ה10 דק’ לשתי חתיכות יחסית קטנות, וליותר הוספתי עוד 3 דק’ ויצא ממש מעולה