רקע הנמל

טריק לבישול דג: פילה לברק עטוף בירוקים

פילה לברק עטוף בירוקים: את הדג הזה נבשל בטריק של אידוי שישמור לנו על הדג עסיסי וטעים. אתם הולכים להיות בהלם מכמה שהשיטה הזו הולכת לשדרג לכם את הדגים. תהנו!
פילה לברק עטוף בירוקים: את הדג הזה נבשל בטריק של אידוי שישמור לנו על הדג עסיסי וטעים. אתם הולכים להיות בהלם מכמה שהשיטה הזו הולכת לשדרג לכם את הדגים. תהנו!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    422
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 422.3 קק״ל 844.7 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 48.7 גרם
    שומן 14.6 גרם 29.2 גרם
    נתרן 899.4 מ״ג 1798.8 מ״ג
    חלבון 50.0 גרם 100.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״ג
    סידן 93.0 מ״ג 186.0 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 1134.8 מ״ג 2269.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    422
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 422.3 קק״ל 844.7 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 48.7 גרם
    שומן 14.6 גרם 29.2 גרם
    נתרן 899.4 מ״ג 1798.8 מ״ג
    חלבון 50.0 גרם 100.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״ג
    סידן 93.0 מ״ג 186.0 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 1134.8 מ״ג 2269.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
  2. מניחים 2 ניירות אפייה אחד על השני.
  3. פורסים לימון ומניחים את הפרוסות על חצי אחד של נייר האפייה.
  4. מניחים את פילה הדג על הלימונים.
  5. קוצצים יחד את שאר המרכיבים במתכון בעזרת קוצץ ירקות עד לקבלת מרקם של משחה.
  6. מורחים את הדגים בנדיבות בירוקים.
  7. מקפלים את החצי הפנוי של נייר האפייה על החצי של הדגים ובעזרת האצבעות מקפלים ומהדקים את שתי הקצוות של נייר האפייה כדי שהאדים ישמרו ויבשלו את הדג (ראו דוגמא בסרטון).
  8. מניחים את הדגים על רשת בתוך תבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות בדיוק. מוכן בתאבון!
טריק לבישול דג: פילה לברק עטוף בירוקים1
טריק לבישול דג: פילה לברק עטוף בירוקים. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טריק לבישול דג: פילה לברק עטוף בירוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    נטליה

    יש תחליף ללימונים, למי שמנוע מחמוץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי נטליה. במתכון הזה אין תחליף ללימון, אנחנו ממליצים לך לחפש מתכון לדגים שאת יותר מתחברת אליו בקישור הבא: https://foody.co.il/category/%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d/

    Avatar
    שיראל

    אפשר עם פילה אמנון (מושט) ????

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות