המתכון שכבש את הרשת: קעריות סושי ב-10 דקות הכנה

סושי מפורק בקלי קלות, בעזרת תבנית המאפינס נניח את האצה, האורז והדג ונכניס לתנור. מתכון קל, טעים ומרשים. בתאבון
סושי מפורק בקלי קלות, בעזרת תבנית המאפינס נניח את האצה, האורז והדג ונכניס לתנור. מתכון קל, טעים ומרשים. בתאבון
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 134.8 קק״ל 1617.1 קק״ל
    פחמימות 21.9 גרם 263.0 גרם
    שומן 2.9 גרם 34.8 גרם
    נתרן 120.1 מ״ג 1441.2 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 70.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.6 מ״ג 66.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 69.9 מ״ג 839.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 134.8 קק״ל 1617.1 קק״ל
    פחמימות 21.9 גרם 263.0 גרם
    שומן 2.9 גרם 34.8 גרם
    נתרן 120.1 מ״ג 1441.2 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 70.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.6 מ״ג 66.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 69.9 מ״ג 839.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קעריות סושי

סלמון

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים מראש את התנור ל-200 מעלות.
  2. מבשלים את אורז הסושי לפי הוראות היצרן.
  3. חותכים את האצה בעזרת מספריים לארבעה ריבועים שווים.
  4. בקערה שמים את הקוביות הסלמון עם סויה וטריאקי, מערבבים היטב ומשרים במשך כחצי שעה.
  5. בתבנית שקעים של קאפקייקס מניחים את האצה ביחד עם כף אורז עליה ודוחסים אותה פנימה ליצירת שקע (כמו בסרטון).
  6. ממלאים כל שקע בכמה קוביות של סלמון.
  7. מעבירים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות.
  8. לפני ההגשה מקשטים בקוביות אבוקדו, שומשום ובצל ירוק מעל.
קעריות סושי נפלאות. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות