כמו מקצוענים: שולחן של חגיגת נאצ’וס עם מטבלים מרעננים

לא צריך להזמין שף בשביל השואו הזה! שולחן חגיגי וצבעוני של נאצ'וס, גוואקאמולי, סלסה, גבינה, פלפלים חריפים ועוד!
לא צריך להזמין שף בשביל השואו הזה! שולחן חגיגי וצבעוני של נאצ'וס, גוואקאמולי, סלסה, גבינה, פלפלים חריפים ועוד!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    29
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    544
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 544.4 קק״ל 6533.1 קק״ל
    פחמימות 57.9 גרם 695.2 גרם
    שומן 28.7 גרם 344.5 גרם
    נתרן 345.8 מ״ג 4149.8 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 145.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 51.1 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 178.6 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 379.9 מ״ג
    סידן 168.1 מ״ג 2016.7 מ״ג
    ברזל 118.2 מ״ג 1418.1 מ״ג
    אשלגן 76.9 מ״ג 922.6 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    29
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    544
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 544.4 קק״ל 6533.1 קק״ל
    פחמימות 57.9 גרם 695.2 גרם
    שומן 28.7 גרם 344.5 גרם
    נתרן 345.8 מ״ג 4149.8 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 145.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 51.1 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 178.6 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 379.9 מ״ג
    סידן 168.1 מ״ג 2016.7 מ״ג
    ברזל 118.2 מ״ג 1418.1 מ״ג
    אשלגן 76.9 מ״ג 922.6 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור

אם חפצה נפשכם במופע ראווה מפואר להרשים את האורחים לא רק בעיניים, אלא גם בשפתיים, הגעתם למתכון הנכון! מתכון קל לחגיגה בשולחן עם נאצ’וס ושפע של מטבלים – בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. גוואקאמולי, סלסה, רוטב גבינה, פלפלים חריפים, שמנת חמוצה, שעועית שחורה ועוד ועוד… כל אחד מוצא את מקומו בין שלל האפשרויות!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל מקסיקני
ליאור קליין
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גוואקמולי

סלסה

רוטב גבינה

הגשה


אופן הכנה

  1. עוטפים את שולחן ההגשה בנייר אלומיניום.
  2. מכינים את הגוואקמולי: מערבבים את כל הרכיבים של הגווקאמולי בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. מכינים את הסלסה: מערבבים את כל הרכיבים של הסלסה בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  4. מכינים את רוטב הגבינה: ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הקמח. מטגנים את הקמח במשך שתי דקות בחמאה, מוסיפים את החלב ומערבבים עד שהרוטב מסמיך מעט.
  5. מוסיפים לסיר את המלח ואגוז המוסקט ומסירים את הסיר מהאש. מוסיפים את גבינת הצ’דר לסיר ומערבבים היטב עם מטרפה עד שהגבינה נמסה והמסה הופכת לרוטב גבינה.
  6. מכינים את השולחן: שמים את השמנת החמוצה בקערה ומניחים על השולחן ביחד עם הקערות של הגווקאמולי והסלסה. מסדרים את הנאצ’וס מסביב לקערות.
  7. מוזגים את רוטב הגבינה מעל הנאצ’וס, משבצים את ממרח השעועית השחורה והבצל הירוק ומזלפים את הסרירצ’ה. בתאבון!
נאצ'וס מזרח מערב1
חגיגה שלמה של נאצ’וס ומטבלים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו מקצוענים: שולחן של חגיגת נאצ’וס עם מטבלים מרעננים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות