-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3714.5 קק״ל 3714.5 קק״לפחמימות 335.5 גרם 335.5 גרםשומן 218.4 גרם 218.4 גרםנתרן 2723.5 מ״ג 2723.5 מ״גחלבון 109.4 גרם 109.4 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרםשומן רווי 140.4 גרם 140.4 גרםכולסטרול 577.0 מ״ג 577.0 מ״גסידן 2340.4 מ״ג 2340.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 721.3 מ״ג 721.3 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות3715
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3714.5 קק״ל 3714.5 קק״לפחמימות 335.5 גרם 335.5 גרםשומן 218.4 גרם 218.4 גרםנתרן 2723.5 מ״ג 2723.5 מ״גחלבון 109.4 גרם 109.4 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרםשומן רווי 140.4 גרם 140.4 גרםכולסטרול 577.0 מ״ג 577.0 מ״גסידן 2340.4 מ״ג 2340.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 721.3 מ״ג 721.3 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 3715 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
איטריות
-
200 גרם שערות קדאיףקפואות או יבשות
-
150 גרם חמאהמומסת
-
גרוסים דק
מלית
-
250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
200 גרם גבינת עיזיםרכה, לדוגמה פרומעז
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
אופן הכנה
- מרתיחים את הסוכר והמים בקלחת ומבשלים במשך כ-4 דקות.
- מכינים את האטריות: שוברים את אטריות הקדאיף בעדינות בתוך קערה (אם הן יבשות ולא קפואות, הן כבר מגיעות מוכנות) ושופכים עליהן את החמאה המומסת. מערבבים בעזרת הידיים כדי שהחמאה תגיע לכל האטריות.
- מניחים חצי כמות משערות הקדאיף בתבנית עגולה בקוטר 20 שמתאימה לנינג’ה ומהדקים היטב לתחתית ולשוליים.
- מרכיבים את הכנאפה: מערבבים בקערה את הריקוטה וגבינת העיזים ומניחים פיסות מהתערובת על האטריות שבתבנית. משטחים ומיישרים כך שהגבינה תכסה את כל האטריות. מפזרים מעל את גבינת המוצרלה המגוררת. מניחים מעל שכבת הגבינה את האטריות שנותרו ומהדקים.
- בוחרים בתוכנית GRILL, בחום של 190 מעלות ובזמן של 20 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים.
- מוציאים כשהאטריות זהובות. יוצקים את הסירופ, מפזרים את הפיסטוק ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מרתיחים את הסוכר והמים בקלחת ומבשלים במשך כ-4 דקות.
- מכינים את האטריות: שוברים את אטריות הקדאיף בעדינות בתוך קערה (אם הן יבשות ולא קפואות, הן כבר מגיעות מוכנות) ושופכים עליהן את החמאה המומסת. מערבבים בעזרת הידיים כדי שהחמאה תגיע לכל האטריות.
- מניחים חצי כמות משערות הקדאיף בתבנית עגולה בקוטר 20 שמתאימה לנינג’ה ומהדקים היטב לתחתית ולשוליים.
- מרכיבים את הכנאפה: מערבבים בקערה את הריקוטה וגבינת העיזים ומניחים פיסות מהתערובת על האטריות שבתבנית. משטחים ומיישרים כך שהגבינה תכסה את כל האטריות. מפזרים מעל את גבינת המוצרלה המגוררת. מניחים מעל שכבת הגבינה את האטריות שנותרו ומהדקים.
- בוחרים בתוכנית GRILL, בחום של 190 מעלות ובזמן של 20 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים.
- מוציאים כשהאטריות זהובות. יוצקים את הסירופ, מפזרים את הפיסטוק ומגישים מיד.
הערות
- הכנאפה היא טרנד לוהט עכשיו, ואם אתם באמת רוצים להרשים את האורחים שלכם, הכינו להם אחת כזו כקינוח. בניגוד לכנאפה במחבת, שצריך להפוך, רגע מלחיץ ביותר בשביל כל טבח, גם מנוסה, כשאופים כנאפה בנינג'ה גריל, החום האחיד אופה את כולה בשני הצדדים ולא נדרשת להטוטנות. כך הופך הקינוח הזה לקל מאוד בעצם, אבל ההתרגשות בשולחן היא עדיין בשיאה.
הערות
- הכנאפה היא טרנד לוהט עכשיו, ואם אתם באמת רוצים להרשים את האורחים שלכם, הכינו להם אחת כזו כקינוח. בניגוד לכנאפה במחבת, שצריך להפוך, רגע מלחיץ ביותר בשביל כל טבח, גם מנוסה, כשאופים כנאפה בנינג'ה גריל, החום האחיד אופה את כולה בשני הצדדים ולא נדרשת להטוטנות. כך הופך הקינוח הזה לקל מאוד בעצם, אבל ההתרגשות בשולחן היא עדיין בשיאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
האם ניתן להכין בסיר של נינג’ה?
כן, בטיגון באוויר חם
על איזו דרגה שמים grill?
בסעיף 5 לאופן ההכנה כתוב בחום של 190 מעלות.
האם ניתן להכין לשמור במקרר יום לפני ההגשה?
כן, אך לפני ההגשה יש לחמם בתנור כדי שהכנאפה תהיה קריספית.