כנפיים זהובות ברוטב צ׳ילי וסויה
רוצים להכין ארוחה מהירה אבל העוף עדיין במקפיא? בואו לגלות איך להכין, במהירות ובקלות, כנפיים זהובות ברוטב צ'ילי משלב ההקפאה ועד שזה מוגש בצלחת
רוצים להכין ארוחה מהירה אבל העוף עדיין במקפיא? בואו לגלות איך להכין, במהירות ובקלות, כנפיים זהובות ברוטב צ'ילי משלב ההקפאה ועד שזה מוגש בצלחת
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 46.1 קק״ל 184.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 34.3 גרםשומן 0.8 גרם 3.3 גרםנתרן 315.9 מ״ג 1263.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.1 מ״ג 28.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 67.5 מ״ג 270.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות46
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 46.1 קק״ל 184.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 34.3 גרםשומן 0.8 גרם 3.3 גרםנתרן 315.9 מ״ג 1263.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.1 מ״ג 28.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 67.5 מ״ג 270.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 46 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס כנפי עוףכנפי עוף נקיות
-
4 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
5 כפות רוטב סויה
-
1 כפית שמן שומשוםניתן להחליף בשמן זית
-
1/2 כפית אבקת שום
אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
- יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
- מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית אידוי למשך 5 דקות.
- בינתיים מערבבים את מצרכי המרינדה בקערה.
- כשהכנפיים מוכנות מנגבים אותן מעט עם נייר סופג ומעבירים למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
- מחזירים את הכנפיים לסלסלה שנמצאת מעל הסיר. שומרים את המרינדה.
- מכוונים לתכנית ‘טיגון באוויר חם’ בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
- לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהן מקבלות צבע זהוב לפי טעמכם.
אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת cook and crisp.
- יוצקים פנימה 1/2 כוס מים.
- מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית אידוי למשך 5 דקות.
- בינתיים מערבבים את מצרכי המרינדה בקערה.
- כשהכנפיים מוכנות מנגבים אותן מעט עם נייר סופג ומעבירים למרינדה. משרים במרינדה כמה דקות לספיגת טעמים.
- מחזירים את הכנפיים לסלסלה שנמצאת מעל הסיר. שומרים את המרינדה.
- מכוונים לתכנית ‘טיגון באוויר חם’ בטמפרטורה של 180 מעלות. מכוונים את הזמן ל-20 דקות ולוחצים על התחל.
- לאחר 10 דקות פותחים את המכסה, מברישים ביתרת המרינדה וממשיכים לטגן באוויר החם עד שהן מקבלות צבע זהוב לפי טעמכם.
הערות
- במקום כנפיים ניתן להשתמש בשוקי עוף או חזה עוף. במקרה הזה חשוב להוסיף עוד 5 דקות לפחות לזמן הטיגון באוויר חם
הערות
- במקום כנפיים ניתן להשתמש בשוקי עוף או חזה עוף. במקרה הזה חשוב להוסיף עוד 5 דקות לפחות לזמן הטיגון באוויר חם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יש קצת בעיה ברשימת המצרכים עם המים והכנפיים
היי אורית, נשמח אם תפרטי על איזה בעיה מדובר. שבוע טוב!