באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

כנפיים פריכות עם פירה בטטה

שילוב טעמים מושלם: כנפיים פריכות וזהובות בניחוח עז של שום שמגישים יחד עם פירה בטטה מתקתק. והכל במכשיר אחד ובלי להפעיל תנור.
שילוב טעמים מושלם: כנפיים פריכות וזהובות בניחוח עז של שום שמגישים יחד עם פירה בטטה מתקתק. והכל במכשיר אחד ובלי להפעיל תנור.
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 448.7 קק״ל 1794.9 קק״ל
    פחמימות 34.5 גרם 138.2 גרם
    שומן 22.9 גרם 91.7 גרם
    נתרן 1926.9 מ״ג 7707.5 מ״ג
    חלבון 25.5 גרם 101.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 138.2 מ״ג 552.8 מ״ג
    סידן 49.5 מ״ג 198.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 491.8 מ״ג 1967.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 448.7 קק״ל 1794.9 קק״ל
    פחמימות 34.5 גרם 138.2 גרם
    שומן 22.9 גרם 91.7 גרם
    נתרן 1926.9 מ״ג 7707.5 מ״ג
    חלבון 25.5 גרם 101.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 138.2 מ״ג 552.8 מ״ג
    סידן 49.5 מ״ג 198.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 491.8 מ״ג 1967.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
Ninja
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירה בטטה

כנפיים

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפירה: קולפים וחותכים את תפוחי האדמה והבטטה לקוביות גדולות.
  2. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבטטה והמלח. מכסים בהרבה מים.
  3. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  4. משחררים את השסתום למעלה, פותחים ומוודאים שתפוחי האדמה רכים (תלוי בגודל שחתכתם). מסננים ומוציאים החוצה. מועכים לפירה חלק.
  5. מכינים את הכנפיים: שמים את סלסלת Cook and Crisp בתוך הסיר ומניחים את הכנפיים בפנים.
  6. מערבבים בקערה קטנה שמן זית, אבקת שום, פלפל, מלח ורוטב צ’ילי ומברישים את הכנפיים ברוטב.
  7. סוגרים, בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם ומכוונים לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות ולוחצים על התחל. מומלץ מאוד לפתוח את המכסה פעם או פעמיים במהלך הצריבה כדי להבריש שוב את הכנפיים ברוטב.
  8. מגישים חם עם הפירה וטבעות בצל ירוק מעל הכנפיים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנפיים פריכות עם פירה בטטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    קרול סיגנר

    הכל טוב ויפה אבל באיזו טמפרטורה צולים את הכנפיים???

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קרול! תודה שהסבת את תשומת ליבנו לחוסר במתכון. התשובה היא 180. בהצלחה ובתיאבון:)

קטגוריות

אביזרים

תגיות