-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 448.7 קק״ל 1794.9 קק״לפחמימות 34.5 גרם 138.2 גרםשומן 22.9 גרם 91.7 גרםנתרן 1926.9 מ״ג 7707.5 מ״גחלבון 25.5 גרם 101.8 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרםשומן רווי 5.8 גרם 23.2 גרםכולסטרול 138.2 מ״ג 552.8 מ״גסידן 49.5 מ״ג 198.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 491.8 מ״ג 1967.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות449
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 448.7 קק״ל 1794.9 קק״לפחמימות 34.5 גרם 138.2 גרםשומן 22.9 גרם 91.7 גרםנתרן 1926.9 מ״ג 7707.5 מ״גחלבון 25.5 גרם 101.8 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרםשומן רווי 5.8 גרם 23.2 גרםכולסטרול 138.2 מ״ג 552.8 מ״גסידן 49.5 מ״ג 198.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 491.8 מ״ג 1967.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 449 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירה בטטה
-
3 בטטות בינוניות
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 כפית מלח דק
כנפיים
-
6 כנפי עוף בינוניותמנוקות היטב
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית אבקת שום
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפיות רוטב צ’ילי מתוק
הגשה
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוץ לטבעות
אופן הכנה
- מכינים את הפירה: קולפים וחותכים את תפוחי האדמה והבטטה לקוביות גדולות.
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבטטה והמלח. מכסים בהרבה מים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- משחררים את השסתום למעלה, פותחים ומוודאים שתפוחי האדמה רכים (תלוי בגודל שחתכתם). מסננים ומוציאים החוצה. מועכים לפירה חלק.
- מכינים את הכנפיים: שמים את סלסלת Cook and Crisp בתוך הסיר ומניחים את הכנפיים בפנים.
- מערבבים בקערה קטנה שמן זית, אבקת שום, פלפל, מלח ורוטב צ’ילי ומברישים את הכנפיים ברוטב.
- סוגרים, בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם ומכוונים לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות ולוחצים על התחל. מומלץ מאוד לפתוח את המכסה פעם או פעמיים במהלך הצריבה כדי להבריש שוב את הכנפיים ברוטב.
- מגישים חם עם הפירה וטבעות בצל ירוק מעל הכנפיים.
אופן הכנה
- מכינים את הפירה: קולפים וחותכים את תפוחי האדמה והבטטה לקוביות גדולות.
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבטטה והמלח. מכסים בהרבה מים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- משחררים את השסתום למעלה, פותחים ומוודאים שתפוחי האדמה רכים (תלוי בגודל שחתכתם). מסננים ומוציאים החוצה. מועכים לפירה חלק.
- מכינים את הכנפיים: שמים את סלסלת Cook and Crisp בתוך הסיר ומניחים את הכנפיים בפנים.
- מערבבים בקערה קטנה שמן זית, אבקת שום, פלפל, מלח ורוטב צ’ילי ומברישים את הכנפיים ברוטב.
- סוגרים, בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם ומכוונים לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות ולוחצים על התחל. מומלץ מאוד לפתוח את המכסה פעם או פעמיים במהלך הצריבה כדי להבריש שוב את הכנפיים ברוטב.
- מגישים חם עם הפירה וטבעות בצל ירוק מעל הכנפיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הכל טוב ויפה אבל באיזו טמפרטורה צולים את הכנפיים???
היי קרול! תודה שהסבת את תשומת ליבנו לחוסר במתכון. התשובה היא 180. בהצלחה ובתיאבון:)