רקע הנמל מעודכן

לבבות מרשמלו וורודים: מתכוננים לחג האהבה!

מרשמלו בצורת לב! ממתק אוורירי, וורוד, מושקע ומושך את העין. מתכון מיוחד כדי לפנק את אהוביכם ביום הכי רומנטי בשנה
מרשמלו בצורת לב! ממתק אוורירי, וורוד, מושקע ומושך את העין. מתכון מיוחד כדי לפנק את אהוביכם ביום הכי רומנטי בשנה
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.0 קק״ל 3151.0 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 580.8 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.2 גרם
    נתרן 2.0 מ״ג 61.2 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 17.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 25.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 0.7 מ״ג 21.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.0 קק״ל 3151.0 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 580.8 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.2 גרם
    נתרן 2.0 מ״ג 61.2 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 17.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 25.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 0.7 מ״ג 21.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

מרשמלו קרוי על שם צמח! הידעתם? היום מייצרים את הממתק האהוב והאוורירי הזה בצורה תעשייתית ובמתכון הזה תלמדו איך לשחזר אותו בבית, ועוד בצורת לב כראוי לחג האהבה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
עדי קלינגהופר
X

22 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מסת ג'לטין

סירופ סוכר

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מניחים ג’לטין ומים.
  2. מניחים סוכר ומים בסיר או מחבת רחבה, מערבבים עד איחוד של המים והסוכר ורק לאחר מכן מניחים את הקלחת על להבה גבוהה עד שמופיעות בועות.
  3. לאחר מכן מורידים את הלהבה ללהבה קטנה , ומבשלים עד שסירופ הסוכר מגיע לטמפרטורה של 115 מעלות (בשלב זה לא נוגעים ולא מערבבים את הסירופ).
  4. לאחר הגעת סירופ הסוכר ל- 115 מעלות מורידים מהאש.
  5. מחברים וו מטרפה (בלון) למיקסר ומתחילים להקציף את מסת הג’לטין במשך דקה.
  6. מוסיפים בזרם דק את סירופ הסוכר.
  7. מגבירים את מהירות המיקסר למקסימום, מוסיפים את צבע המאכל ומקציפים במשך עוד 7-10 דקות.
  8. המסה מוכנה כאשר הקרם נמתח בין שתי אצבעות (מבחן המרנג).
  9. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר עגול.
  10. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בעזרת ספריי שמן.
  11. מזלפים את קרם המרשמלו בצורת לבבות.
  12. משאירים את המרשמלו לייבוש בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות.
  13. מניחים בקערה קורנפלור ואבקת סוכר ומערבבים היטב.
  14. בעזרת מסננת מפדרים את אבקת הסוכר והקורנפלור מעל לבבות המרשמלו.
  15. מחלצים את המרשמלו בעדינות, מפדרים גם מהצד השני ומנקים עודפים.
  16. מניחים את המרשמלו בקופסא אטומה ושומרים בטמפרטורת החדר.

    מרשמלו
    לבבות מרשמלו. צילום וסטיילינג: עדי קלינגהופר.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לבבות מרשמלו וורודים: מתכוננים לחג האהבה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    גלי אורון

    איפה לייבש את המרשמלו? (בתוך ‏קופסא/ עם מגבת מעל?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גלי, את קרם המרשמלו מזלפים על תבנית התנור המרופדת בנייר האפייה המשומן (ראי סעיף 10)

    Avatar
    יעל

    היי,יש אפשרו להכין בטעם פטל ווניל? אם כן, אשמח לדעת איך.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יעל, אין לנו מתכון כזה או הצעה להכנה כפי שאת מבקשת. אפשר להוסיף כפית תמצית וניל בשביל טעם הוניל 🙂

    Avatar
    שירה ארליכמן

    היה טעים והיה מדהים❤

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירה, איזה כיף לשמוע!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות