לביבות ריקוטה מתוקות עם שיבולת שועל בניחוח תפוז
לביבות ריקוטה מתוקות שלגמרי יכולות להחליף את הפנקייקים של שבת. מכינים אותן בכמה דקות קצרות וזוכים בלביבות חמות ומתוקות שישמחו את כל המשפחה
לביבות ריקוטה מתוקות שלגמרי יכולות להחליף את הפנקייקים של שבת. מכינים אותן בכמה דקות קצרות וזוכים בלביבות חמות ומתוקות שישמחו את כל המשפחה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 129.4 קק״ל 1293.6 קק״לפחמימות 25.4 גרם 254.4 גרםשומן 2.1 גרם 21.0 גרםנתרן 96.7 מ״ג 967.2 מ״גחלבון 3.6 גרם 35.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרםשומן רווי 1.0 גרם 9.7 גרםכולסטרול 33.3 מ״ג 332.9 מ״גסידן 142.0 מ״ג 1420.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 41.0 מ״ג 409.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות129
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 129.4 קק״ל 1293.6 קק״לפחמימות 25.4 גרם 254.4 גרםשומן 2.1 גרם 21.0 גרםנתרן 96.7 מ״ג 967.2 מ״גחלבון 3.6 גרם 35.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרםשומן רווי 1.0 גרם 9.7 גרםכולסטרול 33.3 מ״ג 332.9 מ״גסידן 142.0 מ״ג 1420.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 41.0 מ״ג 409.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 129 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1קופסה או 250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
1/2כוס או 45 גרם שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1/4כוס או 35 גרם קמח תופח
-
1/4 כוס דבשאו סילאן
-
1 ביצה L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית קליפת תפוז
טיגון
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
אופן הכנה
- מרסקים במעבד מזון עם להב פלסטיק את חומרי הלביבות, עד לקבלת תערובת במרקם אחיד (התערובת לא חלקה). משהים כ-5 דקות, כדי שהבלילה תסמיך מעט ותתייצב.
- מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן.
- מניחים במחבת כף גדושה מהתערובת לכל לביבה (מניחים כמה כפות בהתאם לגודל המחבת). מטגנים כ-3 דקות, עד שהלביבה זהובה בצידה התחתון. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות.
- מגישים חם עם דבש או סליאן ופירות שאוהבים.
אופן הכנה
- מרסקים במעבד מזון עם להב פלסטיק את חומרי הלביבות, עד לקבלת תערובת במרקם אחיד (התערובת לא חלקה). משהים כ-5 דקות, כדי שהבלילה תסמיך מעט ותתייצב.
- מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן.
- מניחים במחבת כף גדושה מהתערובת לכל לביבה (מניחים כמה כפות בהתאם לגודל המחבת). מטגנים כ-3 דקות, עד שהלביבה זהובה בצידה התחתון. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות.
- מגישים חם עם דבש או סליאן ופירות שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן