סנו רקע

לביבות תפוחי אדמה חמות ונפלאות

איזה לביבות תפוחי אדמה יש לנו כאן... קלאסיות, סופר קלות להכנה, כאלו שלא צריך איתן שום דבר נוסף, הלביבות הכי טעימות בחנוכה
איזה לביבות תפוחי אדמה יש לנו כאן... קלאסיות, סופר קלות להכנה, כאלו שלא צריך איתן שום דבר נוסף, הלביבות הכי טעימות בחנוכה
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    80
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 80.2 קק״ל 1443.2 קק״ל
    פחמימות 14.7 גרם 265.5 גרם
    שומן 0.8 גרם 14.3 גרם
    נתרן 134.8 מ״ג 2426.4 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 28.1 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 14.5 מ״ג 261.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 21.7 מ״ג 390.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    80
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 80.2 קק״ל 1443.2 קק״ל
    פחמימות 14.7 גרם 265.5 גרם
    שומן 0.8 גרם 14.3 גרם
    נתרן 134.8 מ״ג 2426.4 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 28.1 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 14.5 מ״ג 261.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 21.7 מ״ג 390.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
חנוכה
קובי אדרי
X

2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה והבצל.
  2. מכניסים לשקית בד וסוחטים את הנוזלים בתנועה סיבובית.
  3. מעבירים את המסה לקערה, מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הביצים, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד.
  4. מחממים שמן עמוק במחבת.
  5. יוצרים לביבות עם 2 כפות (אפשר גם בידיים).
  6. מטגנים כ2 דקות מכל צד עד שמזהיב יפה. מגישים חם ובתאבון!
לביבת תפוחי אדמה חמה ונפלאה
לביבות תפוחי אדמה חמות ונפלאות. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות