-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 80.2 קק״ל 1443.2 קק״לפחמימות 14.7 גרם 265.5 גרםשומן 0.8 גרם 14.3 גרםנתרן 134.8 מ״ג 2426.4 מ״גחלבון 2.6 גרם 46.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרםכולסטרול 28.1 מ״ג 506.4 מ״גסידן 14.5 מ״ג 261.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 21.7 מ״ג 390.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות80
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 80.2 קק״ל 1443.2 קק״לפחמימות 14.7 גרם 265.5 גרםשומן 0.8 גרם 14.3 גרםנתרן 134.8 מ״ג 2426.4 מ״גחלבון 2.6 גרם 46.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרםכולסטרול 28.1 מ״ג 506.4 מ״גסידן 14.5 מ״ג 261.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 21.7 מ״ג 390.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 80 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות תפוחי אדמה
-
6 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
2 בצלים קטניםאו אחד גדול
-
3 כפות קמח לבןאו קוואקר
-
1 שקית אבקת אפייה
-
2 ביצים M
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה והבצל.
- מכניסים לשקית בד וסוחטים את הנוזלים בתנועה סיבובית.
- מעבירים את המסה לקערה, מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הביצים, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד.
- מחממים שמן עמוק במחבת.
- יוצרים לביבות עם 2 כפות (אפשר גם בידיים).
- מטגנים כ2 דקות מכל צד עד שמזהיב יפה. מגישים חם ובתאבון!
אופן הכנה
- מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה והבצל.
- מכניסים לשקית בד וסוחטים את הנוזלים בתנועה סיבובית.
- מעבירים את המסה לקערה, מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הביצים, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד.
- מחממים שמן עמוק במחבת.
- יוצרים לביבות עם 2 כפות (אפשר גם בידיים).
- מטגנים כ2 דקות מכל צד עד שמזהיב יפה. מגישים חם ובתאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן