סופגניות במילוי קרם גזר ושוקולד לבן

יש המון מתכוני סופגניות ברשת, אבל מתכון כזה מיוחד עוד לא פגשתם! אור שפיץ עם מתכון להכנת סופגניות במילוי קרם מתוק על בסיס גזר ושוקולד לבן
יש המון מתכוני סופגניות ברשת, אבל מתכון כזה מיוחד עוד לא פגשתם! אור שפיץ עם מתכון להכנת סופגניות במילוי קרם מתוק על בסיס גזר ושוקולד לבן
  • אור שפיץ
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    457
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 456.7 קק״ל 9134.2 קק״ל
    פחמימות 66.5 גרם 1330.3 גרם
    שומן 19.7 גרם 394.6 גרם
    נתרן 230.3 מ״ג 4605.7 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 199.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 55.6 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 217.3 גרם
    כולסטרול 85.8 מ״ג 1715.8 מ״ג
    סידן 83.4 מ״ג 1667.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 232.1 מ״ג 4641.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 17.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    457
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 456.7 קק״ל 9134.2 קק״ל
    פחמימות 66.5 גרם 1330.3 גרם
    שומן 19.7 גרם 394.6 גרם
    נתרן 230.3 מ״ג 4605.7 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 199.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 55.6 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 217.3 גרם
    כולסטרול 85.8 מ״ג 1715.8 מ״ג
    סידן 83.4 מ״ג 1667.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 232.1 מ״ג 4641.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 17.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

טיגון

קרם גזר ושוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים, למעט החמאה, במהירות בינונית כ-5 דקות. מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש להטמעתה המלאה בבצק. מכסים את הבצק ומתפיחים 5 שעות במקרר.
  2. מחלקים את הבצק ל-20 חתיכות בגודל שווה ומכדררים. מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות נוספות להכפלת הנפח.
  3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (ל-180 מעלות). מטגנים את הסופגניות מכל הצדדים להשחמה אחידה ויפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר / טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים ומזריקים בעזרת שקית זילוף אל תוך הסופגניות.
סופגניות עם קרם גזר ושוקולד לבן1
סופגניות עם קרם גזר ושוקולד לבן. צילום: אור שפיץ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות במילוי קרם גזר ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות