קרונט – שילוב מושחת של קרואסון ודונאטס מבצק שמרים

קרואסון או דונאט - אתם תחליטו! קרונט - בצק שמרים עשיר בחמאה ומטוגן כמו סופגנייה, רענון מדליק ומטריף למטוגנים המתוקים הקלאסיים!
קרואסון או דונאט - אתם תחליטו! קרונט - בצק שמרים עשיר בחמאה ומטוגן כמו סופגנייה, רענון מדליק ומטריף למטוגנים המתוקים הקלאסיים!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-29 דק׳
  • קלוריות
    1875
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1875.1 קק״ל 11250.5 קק״ל
    פחמימות 67.6 גרם 405.5 גרם
    שומן 182.7 גרם 1096.3 גרם
    נתרן 523.3 מ״ג 3139.6 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 35.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 39.2 גרם 235.3 גרם
    כולסטרול 53.3 מ״ג 319.8 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 39.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 5.6 מ״ג 33.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-29 דק׳
  • קלוריות
    1875
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1875.1 קק״ל 11250.5 קק״ל
    פחמימות 67.6 גרם 405.5 גרם
    שומן 182.7 גרם 1096.3 גרם
    נתרן 523.3 מ״ג 3139.6 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 35.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 39.2 גרם 235.3 גרם
    כולסטרול 53.3 מ״ג 319.8 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 39.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 5.6 מ״ג 33.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

לאירוח או לארוחת חג חנוכה משמחת – קינוח מפתיע שכולם יתלהבו ממנו! לא עוד סופגנייה או ספינג’, קבלו את השילוב המושלם של דונאטס עם קראוסון – קרונט מטוגן! בצק שמרים נהדר שקורצים בצורת דונאטס ומטגנים לפריכות מיטבית.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קיפול

טיגון


אופן הכנה

  1. לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק, ליצירת בצק אחיד ורך.
  2. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 20X10 ס”מ ומקררים חצי שעה.
  3. מוציאים מהמקרר ומרדדים שוב למלבן בגודל 40X10 ס”מ.
  4. מורחים את הבצק בחמאה הרכה ומקפלים באמצע לגודל 20X10 ס”מ.
  5. מייצרים בבצק 2 קיפולים נוספים סה”כ: מרדדים ל-60 ס”מ ומקפלים את הבצק ל-3 (צד ימין לכיוון המרכז וצד שמאל מעל לצד ימין). חוזרים על הפעולה שוב ומקררים את הבצק לפחות שעה.
  6. מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים גדולים שבתוכם קורצים עיגול קטן נוסף ליצירת צורה של דונאטס.

    קרונט6
    קורצים עיגולים מהבצק ויוצרים חור נוסף באמצע עם קורצן נוסף. צילום: נמרוד סונדרס

  7. מכסים את העיגולים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  8. מחממים שמן לטיגון ל-170 מעלות ומטגנים את הקרונטים כ-2 דקות מכל צד להזהבה יפה.

    קרונט1
    מטגנים את הקרונט משני הצדדים. צילום: נמרוד סונדרס

  9. מוציאים לנייר סופג, מפדרים אבקת סוכר אם רוצים ומגישים.
קרונט3
קרונט מופלא וטעים במיוחד. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      במקרה זה לא ניתן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות