לגלגל ולטרוף – קרפ שוקולד מושחת
דקיק, שוקולדי וטעים, קבלו אותו: קרפ שוקולד מושחת! קל להכנה ומהיר, קרפ שוקולד זה בדיוק מה שהילדים שלכם ישמחו לאכול בחופשת הקיץ
דקיק, שוקולדי וטעים, קבלו אותו: קרפ שוקולד מושחת! קל להכנה ומהיר, קרפ שוקולד זה בדיוק מה שהילדים שלכם ישמחו לאכול בחופשת הקיץ
- אביה מלכא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 846.5 קק״ל 5078.9 קק״לפחמימות 91.1 גרם 546.8 גרםשומן 47.6 גרם 285.6 גרםנתרן 140.6 מ״ג 843.7 מ״גחלבון 14.7 גרם 88.2 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 21.9 גרםשומן רווי 17.6 גרם 105.5 גרםכולסטרול 110.1 מ״ג 660.3 מ״גסידן 260.2 מ״ג 1561.2 מ״גברזל 3.6 מ״ג 21.9 מ״גאשלגן 445.8 מ״ג 2674.9 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות847
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 846.5 קק״ל 5078.9 קק״לפחמימות 91.1 גרם 546.8 גרםשומן 47.6 גרם 285.6 גרםנתרן 140.6 מ״ג 843.7 מ״גחלבון 14.7 גרם 88.2 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 21.9 גרםשומן רווי 17.6 גרם 105.5 גרםכולסטרול 110.1 מ״ג 660.3 מ״גסידן 260.2 מ״ג 1561.2 מ״גברזל 3.6 מ״ג 21.9 מ״גאשלגן 445.8 מ״ג 2674.9 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לכבוד יום השוקולד הבינלאומי קבלו מתכון לקרפ שוקולדי במילוי ממרח קינדר ואצבעות קינדר
ואם זה לא מספיק מושחת אז פינקנו גם בזילוף שוקולדים מעל..
כמה זה פשוט להכנה? שמים הכל בשקית זיפלוק אחת ומשקשקים!
יאללה בואו נכין 🙂
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 847 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
ציפוי ומילוי
-
500 גרם נוטלה
-
6 יחידות אצבעות שוקולד
-
50 גרם שוקולד חלבמומס
-
50 גרם שוקולד לבןמומס
אופן הכנה
- בשקית זיפלוק שמים את כל מצרכי הבלילה.
- סוגרים היטב ומשקשקים 2-3 דקות או עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
- מחממים מחבת ומרססים במעט ספריי שמן.
- שופכים את הבלילה ישירות מהשקית לתוך המחבת ומטים את כל הבלילה עד לקבלת שיכבה דקה ואחידה.
- מטגנים כ-2 דקות עד שהחלק העליון מתייבש, הופכים את הקרפ לצד השני ומטגנים כדקה.
- מקפלים את הקרפ לחצי ומורחים בממרח קינדר.
- שמים אצבע קינדר בקצה ומגלגלים לרול.
- מזלפים מעל הקרפים שוקולדים מומסים וזוללים!
אופן הכנה
- בשקית זיפלוק שמים את כל מצרכי הבלילה.
- סוגרים היטב ומשקשקים 2-3 דקות או עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
- מחממים מחבת ומרססים במעט ספריי שמן.
- שופכים את הבלילה ישירות מהשקית לתוך המחבת ומטים את כל הבלילה עד לקבלת שיכבה דקה ואחידה.
- מטגנים כ-2 דקות עד שהחלק העליון מתייבש, הופכים את הקרפ לצד השני ומטגנים כדקה.
- מקפלים את הקרפ לחצי ומורחים בממרח קינדר.
- שמים אצבע קינדר בקצה ומגלגלים לרול.
- מזלפים מעל הקרפים שוקולדים מומסים וזוללים!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן