-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.9 קק״ל 1301.4 קק״לפחמימות 2.5 גרם 14.7 גרםשומן 20.0 גרם 120.2 גרםנתרן 567.0 מ״ג 3402.2 מ״גחלבון 7.7 גרם 46.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 12.7 גרם 76.0 גרםכולסטרול 54.3 מ״ג 325.6 מ״גסידן 175.5 מ״ג 1053.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 88.6 מ״ג 531.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות217
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.9 קק״ל 1301.4 קק״לפחמימות 2.5 גרם 14.7 גרםשומן 20.0 גרם 120.2 גרםנתרן 567.0 מ״ג 3402.2 מ״גחלבון 7.7 גרם 46.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 12.7 גרם 76.0 גרםכולסטרול 54.3 מ״ג 325.6 מ״גסידן 175.5 מ״ג 1053.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 88.6 מ״ג 531.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״גסגור
איך אנחנו אוהבים גרסאות מושחתות של קינוחים קלאסיים! ואם אפשר את זה בלי סוכר בכלל – זכינו! תתפנקו לכם עם מתכון לכנאפה ביתית בטעמי שוקולד אגוזים מנחמים ומפנקים, גבינה רכה ועסיסית ואטריות קדאיף שמתפצחות בהנאה בכל ביס.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 217 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנאפה שוקולד
-
4 כוסות שערות קדאיףקצוצות
-
100 גרם חמאהמומסת
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגורדת
-
4 כפות גבינה לבנה 9%
-
1 כוס חלב 3%
-
2 כפיות תחליף סוכר סוויטאנגו
-
קלויים, שבורים
אופן הכנה
- מערבבים את הקדאיף עם החמאה המומסת. מפזרים חצי מהקדאיף במחבת משומנת בקוטר 24 ס”מ.
- מפזרים את המוצרלה על הקאדיף עד לכיסוי ומזלפים את הגבינה הלבנה בפסים דקים מעל.
- מורחים את ממרח השוקולד אגוזים לכיסוי הגבינות, מכסים בקדאיף הנותר ומהדקים בידיים.
- מכסים את המחבת במכסה ומחממים על אש נמוכה במשך 10 דקות, עד להשחמת התחתית.
- מכסים את המחבת בצלחת גדולה והופכים. מוסיפים למחבת עוד קצת חמאה ומחזירים את הכנאפה לטיגון של 5 דקות נוספות מהצד השני.
- מחממים את החלב עם תחליף הסוכר לסף רתיחה. מוציאים את הכנאפה לצלחת הגשה ומוזגים את כל החלב באופן אחיד. מפזרים את אגוזי הלוז ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים את הקדאיף עם החמאה המומסת. מפזרים חצי מהקדאיף במחבת משומנת בקוטר 24 ס”מ.
- מפזרים את המוצרלה על הקאדיף עד לכיסוי ומזלפים את הגבינה הלבנה בפסים דקים מעל.
- מורחים את ממרח השוקולד אגוזים לכיסוי הגבינות, מכסים בקדאיף הנותר ומהדקים בידיים.
- מכסים את המחבת במכסה ומחממים על אש נמוכה במשך 10 דקות, עד להשחמת התחתית.
- מכסים את המחבת בצלחת גדולה והופכים. מוסיפים למחבת עוד קצת חמאה ומחזירים את הכנאפה לטיגון של 5 דקות נוספות מהצד השני.
- מחממים את החלב עם תחליף הסוכר לסף רתיחה. מוציאים את הכנאפה לצלחת הגשה ומוזגים את כל החלב באופן אחיד. מפזרים את אגוזי הלוז ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
רמאות לשמה, זה הרי מתוק, לא משנה מה מקור המתוק
היי מאי, המתכון יכול לענות על צרכים שונים של אנשים, לא רק כאלה שנמנעים ממתוק 🙂