לוהטת ומטריפה: מתכון לכנאפה שוקולד ללא טיפת סוכר!

לא תאמינו שאין בזה סוכר בכלל! מתכון לכנאפה שוקולד אגוזים עם גבינה נמתחת ואטריות קדאיף קראנצ'יות, ללקק את האצבעות!
לא תאמינו שאין בזה סוכר בכלל! מתכון לכנאפה שוקולד אגוזים עם גבינה נמתחת ואטריות קדאיף קראנצ'יות, ללקק את האצבעות!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.9 קק״ל 1301.4 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 14.7 גרם
    שומן 20.0 גרם 120.2 גרם
    נתרן 567.0 מ״ג 3402.2 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 12.7 גרם 76.0 גרם
    כולסטרול 54.3 מ״ג 325.6 מ״ג
    סידן 175.5 מ״ג 1053.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 88.6 מ״ג 531.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.9 קק״ל 1301.4 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 14.7 גרם
    שומן 20.0 גרם 120.2 גרם
    נתרן 567.0 מ״ג 3402.2 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 12.7 גרם 76.0 גרם
    כולסטרול 54.3 מ״ג 325.6 מ״ג
    סידן 175.5 מ״ג 1053.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 88.6 מ״ג 531.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

איך אנחנו אוהבים גרסאות מושחתות של קינוחים קלאסיים! ואם אפשר את זה בלי סוכר בכלל – זכינו! תתפנקו לכם עם מתכון לכנאפה ביתית בטעמי שוקולד אגוזים מנחמים ומפנקים, גבינה רכה ועסיסית ואטריות קדאיף שמתפצחות בהנאה בכל ביס.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

18 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנאפה שוקולד


אופן הכנה

  1. מערבבים את הקדאיף עם החמאה המומסת. מפזרים חצי מהקדאיף במחבת משומנת בקוטר 24 ס”מ. 
  2. מפזרים את המוצרלה על הקאדיף עד לכיסוי ומזלפים את הגבינה הלבנה בפסים דקים מעל.
  3. מורחים את ממרח השוקולד אגוזים לכיסוי הגבינות, מכסים בקדאיף הנותר ומהדקים בידיים. 
  4. מכסים את המחבת במכסה ומחממים על אש נמוכה במשך 10 דקות, עד להשחמת התחתית. 
  5. מכסים את המחבת בצלחת גדולה והופכים. מוסיפים למחבת עוד קצת חמאה ומחזירים את הכנאפה לטיגון של 5 דקות נוספות מהצד השני. 
  6. מחממים את החלב עם תחליף הסוכר לסף רתיחה. מוציאים את הכנאפה לצלחת הגשה ומוזגים את כל החלב באופן אחיד. מפזרים את אגוזי הלוז ומגישים.
כנאפה שוקולד ללא סוכר1
כנאפה שוקולד ללא סוכר. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    צאי גון

    רמאות לשמה, זה הרי מתוק, לא משנה מה מקור המתוק

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מאי, המתכון יכול לענות על צרכים שונים של אנשים, לא רק כאלה שנמנעים ממתוק 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות