רקע יטבתה

סופגניית פריז ברסט

ההשראה למתכון של סופגניית פריז ברסט הגיעה מהדונאטס הצרפתי המפורסם. לכבוד חנוכה עשינו טוויסט לקינוח, אל תדאגו השארנו אותו חגיגי וטעים במיוחד!
ההשראה למתכון של סופגניית פריז ברסט הגיעה מהדונאטס הצרפתי המפורסם. לכבוד חנוכה עשינו טוויסט לקינוח, אל תדאגו השארנו אותו חגיגי וטעים במיוחד!
  • ליאן לזר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-39 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 358.4 קק״ל 4300.6 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 468.3 גרם
    שומן 20.5 גרם 245.8 גרם
    נתרן 98.4 מ״ג 1180.6 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 81.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 141.2 גרם
    כולסטרול 31.3 מ״ג 375.6 מ״ג
    סידן 31.6 מ״ג 378.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 88.8 מ״ג 1066.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-39 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 358.4 קק״ל 4300.6 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 468.3 גרם
    שומן 20.5 גרם 245.8 גרם
    נתרן 98.4 מ״ג 1180.6 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 81.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 141.2 גרם
    כולסטרול 31.3 מ״ג 375.6 מ״ג
    סידן 31.6 מ״ג 378.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 88.8 מ״ג 1066.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

קרם


אופן הכנה

  1. מכינים את הסופגניות: מכניסים לקערת מיקסר את כל מצרכי הבצק ומערבבים 10-12 דקות עד קבלת בצק אחיד ומעט דביק.
  2. שמים בקערה את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים את הצורה של הסופגנייה שלנו (עיגול גדול בקוטר 8 ס”מ ובתוכו עיגול קטן).
  4. מתפיחים פעם נוספת את הסופגניות שיצרנו על ריבועי נייר אפייה (מעט משומנים) עד להכפלת הנפח שלהם (בערך חצי שעה).
  5. מחממים מחבת עם שמן עמוק ל-160 מעלות (הזהרו שהשמן לא יהיה חם מידי).
  6. מטגנים כל סופגנייה כ-2 דקות מכל צד עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג להצטנן.
  7. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר עם וו בלון על מהירות גבוהה שמנות להקצפה, פודינג וניל ומחית נוגט/אגוזי לוז עד לקבלת קרם יציב וחזק.
  8. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן גדול ומזלפים בסופגניות שלנו כמו בתמונה.
  9. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
סופגניות פריז ברסט
סופגניות פריז ברסט. צילום: ליאן לזר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות