לחם סודה ותבלינים מהיר עם פקאן ואורגנו
מתכון קל להכנה של לחם סודה מהיר ללא לישה והתפחה! 15 דקות עבודה לכל היותר ויש לכם כיכר לחם סודה ותבלינים מופלאה וריחנית עם אגוזי פקאן ואורגנו טרי
מתכון קל להכנה של לחם סודה מהיר ללא לישה והתפחה! 15 דקות עבודה לכל היותר ויש לכם כיכר לחם סודה ותבלינים מופלאה וריחנית עם אגוזי פקאן ואורגנו טרי
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3253.4 קק״ל 3253.4 קק״לפחמימות 472.7 גרם 472.7 גרםשומן 111.4 גרם 111.4 גרםנתרן 3583.9 מ״ג 3583.9 מ״גחלבון 88.1 גרם 88.1 גרםסיבים תזונתיים 22.9 גרם 22.9 גרםשומן רווי 39.4 גרם 39.4 גרםכולסטרול 446.0 מ״ג 446.0 מ״גסידן 736.2 מ״ג 736.2 מ״גברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״גאשלגן 1770.6 מ״ג 1770.6 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות3253
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3253.4 קק״ל 3253.4 קק״לפחמימות 472.7 גרם 472.7 גרםשומן 111.4 גרם 111.4 גרםנתרן 3583.9 מ״ג 3583.9 מ״גחלבון 88.1 גרם 88.1 גרםסיבים תזונתיים 22.9 גרם 22.9 גרםשומן רווי 39.4 גרם 39.4 גרםכולסטרול 446.0 מ״ג 446.0 מ״גסידן 736.2 מ״ג 736.2 מ״גברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״גאשלגן 1770.6 מ״ג 1770.6 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 3253 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית אינגליש קייק ללחם
-
4 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כף סילאן
-
1 1/2 כוסות רוויון
-
60 גרם חמאהמומסת
-
1 ביצה L
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
-
2 כפות אורגנו טריקצוץ
אפייה
-
1 חבילה תבנית אינגליש קייק
-
1 חבילה נייר אפייה מלבני לאינגליש קייק
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מנפים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה בקערה.
- מכניסים את הסוכר והמלח.
- מוסיפים את הרוויון, הסילאן, החמאה המומסת והביצה ומערבלים עד לקבלת בצק דביק ואחיד.
- מוסיפים את האגוזים והאורגנו הקצוץ.
- מרפדים תבנית אפייה אינגליש קייק בנייר אפייה מלבני.
- מעבירים את הבצק אל התבנית.
- אופים בתנור במשך כ-40 דקות, עד שכיכר הלחם שחומה והקרום שלה קשה.
- מחלצים את כיכר הלחם מהתבנית ומצננים על גבי רשת.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מנפים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה בקערה.
- מכניסים את הסוכר והמלח.
- מוסיפים את הרוויון, הסילאן, החמאה המומסת והביצה ומערבלים עד לקבלת בצק דביק ואחיד.
- מוסיפים את האגוזים והאורגנו הקצוץ.
- מרפדים תבנית אפייה אינגליש קייק בנייר אפייה מלבני.
- מעבירים את הבצק אל התבנית.
- אופים בתנור במשך כ-40 דקות, עד שכיכר הלחם שחומה והקרום שלה קשה.
- מחלצים את כיכר הלחם מהתבנית ומצננים על גבי רשת.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
במה אפשר להחליף את החמאה ?
לגרסת פרווה אפשר להחליף את החמאה במחמאה או שמן.
אפשרי עם קמח כוסמין ?
מומלץ להחליף רק עד חצי מכמות הקמח שבמתכון לקמח אחר.
הלחם הזה כל כך טעים שחייבים להכין 2 לפחות!!!
שמחים שאהבת!
במה אפשר להחליף את הרוויון לגרסת פרווה?
יוגורט צמחי.