קרין גורן אופה לחמניות גבינה שילדים אוהבים
קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 284.5 קק״ל 3413.6 קק״לפחמימות 34.7 גרם 416.3 גרםשומן 13.5 גרם 161.5 גרםנתרן 943.0 מ״ג 11315.7 מ״גחלבון 12.1 גרם 144.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 7.5 גרם 90.4 גרםכולסטרול 109.0 מ״ג 1308.3 מ״גסידן 140.4 מ״ג 1684.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 98.5 מ״ג 1181.6 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 12.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות285
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 284.5 קק״ל 3413.6 קק״לפחמימות 34.7 גרם 416.3 גרםשומן 13.5 גרם 161.5 גרםנתרן 943.0 מ״ג 11315.7 מ״גחלבון 12.1 גרם 144.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 7.5 גרם 90.4 גרםכולסטרול 109.0 מ״ג 1308.3 מ״גסידן 140.4 מ״ג 1684.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 98.5 מ״ג 1181.6 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 12.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 285 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם חמאה רכה
-
1 גביע גבינה לבנה 3%
-
1 גביע קוטג’
-
3 ביצים L
-
3 1/2כוסות או 500 גרם קמח תופח
-
1 כפית מלח דק
-
1 1/2 כוסות גבינת קשקבל
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת.
- מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
- ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (אפשר לשמור עד יום-יומיים).
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת.
- מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
- ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (אפשר לשמור עד יום-יומיים).
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
- מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
אני נאמנה למתכונים שלך לא רק מקצועית את מקסימה באופי , ובלי שום קשר אני חובבת להכין ריבות מיוחדות בין היתר ריבת ורדים והייתי רוצה שתנסי אותה היות והיום שמתי לה שטעם הורדים מאוד טרנדי בקינוחים אשמח אם תירצי איתי קשר תודה יה מהממת והמון בריאות והצלחה
תודה רבה אהובה