רקע הנמל

כיף לחלוק אותן! לחמניות תלושותי עם גבינת קממבר נמסה

אם תעקבו אחרי כל שלבי המתכון, התוצאה תהיה הרבה מעבר למצופה! קבלו מתכון להכנת לחמניות תלושותי שאופים ביחד עם גבינת הקממבר
אם תעקבו אחרי כל שלבי המתכון, התוצאה תהיה הרבה מעבר למצופה! קבלו מתכון להכנת לחמניות תלושותי שאופים ביחד עם גבינת הקממבר
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.6 קק״ל 4514.7 קק״ל
    פחמימות 26.8 גרם 456.0 גרם
    שומן 13.1 גרם 223.0 גרם
    נתרן 314.4 מ״ג 5344.6 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 150.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 80.2 גרם
    כולסטרול 32.3 מ״ג 549.6 מ״ג
    סידן 84.1 מ״ג 1430.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 48.6 מ״ג 826.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.6 קק״ל 4514.7 קק״ל
    פחמימות 26.8 גרם 456.0 גרם
    שומן 13.1 גרם 223.0 גרם
    נתרן 314.4 מ״ג 5344.6 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 150.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 80.2 גרם
    כולסטרול 32.3 מ״ג 549.6 מ״ג
    סידן 84.1 מ״ג 1430.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 48.6 מ״ג 826.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור

יש לא מעט מתכונים של לחמניות כאלה ואחרות, אבל מתכון כזה מעולה עוד לא ראיתם! לחמניות שמרים רכות ואווריריות שנאפות ביחד עם גבינת קממבר שנמסה באפייה והופכת למעין מטבל עשיר וטעים ברמות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


לחמניות

קממבר

ציפוי הלחמניות


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערית את חצי כוס המים והשמרים להמסה ומניחים בצד למשך כמה דקות, עד שהתערובת תפוחה ואוורירית.
  2. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר והמלח. מוסיפים את תערובת השמרים, יתר המים ושמן הזית ולשים לבצק אחיד (אפשר גם במיקסר עם וו לישה).
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים 20 דקות. מוציאים את הבצק מהקערה ולשים קלות. מכסים ומתפיחים שוב 20 דקות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
  4. מוציאים את הבצק מהקערה ותופחים עליו להורדת האוויר. מחלקים ל-8 חלקים, מכדררים ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה עגול הנמל בצורת מעגל. מניחים את הקממבר במרכז, מכסים ומתפיחים חצי שעה.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  6. חורצים חריצים אלכסוניים בקממבר, מזלפים מעליו מעט שמן זית ומניחים מעל רוזמרין. מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים כ-20 דקות, או עד השחמה עמוקה של הבצק.
  7. מוציאים, מצננים מעט, תולשים את כדורי המאפה וטובלים בקממבר.
לחמניות תלושותי עם קממבר1
לחמניות תלושותי עם קממבר. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כיף לחלוק אותן! לחמניות תלושותי עם גבינת קממבר נמסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יותם

    היי, אם אני רוצה להכין את זה אצלי ואז לתת לחברה שתאפה בביתה, איך אפשר לעשות את זה? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      כן! לגמרי!! לקחת איתך את הלחמניות בהתפחה האחרונה

    Avatar
    Yosef Bearshtein

    שלום רב. האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

      Avatar
      מערכת Foody

      קמח כוסמין לבן כן (לא מלא)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות