למלי מאירוב יש כנפיים! איזה? קל! כנפיים בצ’ילי!
מתכון ללקק את האצבעות תרתי משמע, מלי מאירוב מכינה כנפיים בצ'ילי עם מתכון מהיר ופשוט להכנה בטיגון או באפייה לא משנה איך תבחרו בטוח יצא לכם טעים!
מתכון ללקק את האצבעות תרתי משמע, מלי מאירוב מכינה כנפיים בצ'ילי עם מתכון מהיר ופשוט להכנה בטיגון או באפייה לא משנה איך תבחרו בטוח יצא לכם טעים!
- מלי מאירוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 299.0 קק״ל 3587.8 קק״לפחמימות 30.7 גרם 367.9 גרםשומן 12.1 גרם 145.4 גרםנתרן 840.9 מ״ג 10091.3 מ״גחלבון 17.7 גרם 212.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.2 גרםשומן רווי 3.4 גרם 41.0 גרםכולסטרול 92.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 22.7 מ״ג 272.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 226.6 מ״ג 2718.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות299
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 299.0 קק״ל 3587.8 קק״לפחמימות 30.7 גרם 367.9 גרםשומן 12.1 גרם 145.4 גרםנתרן 840.9 מ״ג 10091.3 מ״גחלבון 17.7 גרם 212.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.2 גרםשומן רווי 3.4 גרם 41.0 גרםכולסטרול 92.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 22.7 מ״ג 272.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 226.6 מ״ג 2718.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 15.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 299 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן ההכנה
- טובלים את הכנפיים בתערובת הקמח ומטגנים בשמן עמוק בערך רבע שעה לריכוך. ניתן גם לאפות אותן בתנור 45 דקות בערך עד הזהבה על 200 מעלות.
- בסיר רחב שמים צ’ילי מתוק, סויה, דבש, טריאקי, מיץ לימון ומים.
- מבשלים על אש נמוכה עד בעבוע. מכניסים את הכנפיים ומערבבים טוב טוב, כך שכל הכנפיים יהיו מצופות ברוטב.
- מבשלים 5 דקות. מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים.
אופן ההכנה
- טובלים את הכנפיים בתערובת הקמח ומטגנים בשמן עמוק בערך רבע שעה לריכוך. ניתן גם לאפות אותן בתנור 45 דקות בערך עד הזהבה על 200 מעלות.
- בסיר רחב שמים צ’ילי מתוק, סויה, דבש, טריאקי, מיץ לימון ומים.
- מבשלים על אש נמוכה עד בעבוע. מכניסים את הכנפיים ומערבבים טוב טוב, כך שכל הכנפיים יהיו מצופות ברוטב.
- מבשלים 5 דקות. מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים.
טיפים
- בדקו שהכנפיים רכות לפני הכנסתם לרוטב
- טעמו את הרוטב לפני שמכניסים את הכנפיים
- אכלו את הכנפיים כשהן עדיין חמות
טיפים
- בדקו שהכנפיים רכות לפני הכנסתם לרוטב
- טעמו את הרוטב לפני שמכניסים את הכנפיים
- אכלו את הכנפיים כשהן עדיין חמות
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן