לפנק את הילדים בבית ספר: כריך חביתת עשבי תיבול
נכון, זה דורש קצת השקעה בבוקר, אבל אין דבר יותר מרגיע מלדעת ששלחנו את האוצרות הקטנים שלנו עם כריך מזין ומשביע ליום לימודים לא ארוך...
נכון, זה דורש קצת השקעה בבוקר, אבל אין דבר יותר מרגיע מלדעת ששלחנו את האוצרות הקטנים שלנו עם כריך מזין ומשביע ליום לימודים לא ארוך...
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 466.0 קק״ל 466.0 קק״לפחמימות 36.8 גרם 36.8 גרםשומן 28.9 גרם 28.9 גרםנתרן 1276.0 מ״ג 1276.0 מ״גחלבון 15.1 גרם 15.1 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרםשומן רווי 5.2 גרם 5.2 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״גסידן 63.6 מ״ג 63.6 מ״גברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 210.5 מ״ג 210.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות466
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 466.0 קק״ל 466.0 קק״לפחמימות 36.8 גרם 36.8 גרםשומן 28.9 גרם 28.9 גרםנתרן 1276.0 מ״ג 1276.0 מ״גחלבון 15.1 גרם 15.1 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרםשומן רווי 5.2 גרם 5.2 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״גסידן 63.6 מ״ג 63.6 מ״גברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 210.5 מ״ג 210.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 466 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
חביתה
כריך
-
2 פרוסות לחם לבןאו איזה לחם שאוהבים, או לחמנייה
-
2 כפות גבינה לבנה 5%או גבינת שמנת או שמנת זיתים
-
2 פרוסות עגבניות
-
1 מלפפון חמוץ בינוניפרוס
אופן הכנה
- מכינים את החביתה: מחממים מחבת עם שמן הזית ומוסיפים את הבצל עד הזהבה.
- טורפים בקערה קטנה את הביצה ומוסיפים לביצה את הפטרוזיליה, הנענע והמלח. מוסיפים למחבת החמה.
- מבשלים על אש בינונית עד שהחביתה מתקשה ומוכנה בצד התחתון.
- מקפלים בזהירות במחבת בעזרת כף עץ, את החביתה וממתינים עד שתתבשל (אפשר גם להפוך לגמרי ולקפל לחצי בתום הבישול).
- מכינים את הכריך: מורחים את הגבינה על שתי פרוסות הלחם. מעבירים את החביתה לאחת מפרוסות הלחם, מכסים בפרוסות העגבנייה והמלפפון החמוץ ומכסים בפרוסת הלחם השנייה.
אופן הכנה
- מכינים את החביתה: מחממים מחבת עם שמן הזית ומוסיפים את הבצל עד הזהבה.
- טורפים בקערה קטנה את הביצה ומוסיפים לביצה את הפטרוזיליה, הנענע והמלח. מוסיפים למחבת החמה.
- מבשלים על אש בינונית עד שהחביתה מתקשה ומוכנה בצד התחתון.
- מקפלים בזהירות במחבת בעזרת כף עץ, את החביתה וממתינים עד שתתבשל (אפשר גם להפוך לגמרי ולקפל לחצי בתום הבישול).
- מכינים את הכריך: מורחים את הגבינה על שתי פרוסות הלחם. מעבירים את החביתה לאחת מפרוסות הלחם, מכסים בפרוסות העגבנייה והמלפפון החמוץ ומכסים בפרוסת הלחם השנייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
שווה להכין לילדים מצוין?
מתכון אליפות מכינה לילדים והם טורפים
איזה כיף לשמוע! כל הכבוד!!!
אני מוסיפה גם עלי תרד
נשמע נהדר ובריא להפליא!