מאפה בצק פילו במילוי תרד וגבינת פטה
יש לכם אורחים לא צפויים ואתם רוצים להרשים אותם בקלות ובמהירות? מכינים מאפה בצק פילו במילוי תרד וגבינת פטה שיקצור מלא מחמאות
יש לכם אורחים לא צפויים ואתם רוצים להרשים אותם בקלות ובמהירות? מכינים מאפה בצק פילו במילוי תרד וגבינת פטה שיקצור מלא מחמאות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 365.9 קק״ל 2927.2 קק״לפחמימות 21.8 גרם 174.5 גרםשומן 24.6 גרם 196.6 גרםנתרן 771.3 מ״ג 6170.6 מ״גחלבון 8.7 גרם 69.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרםשומן רווי 8.4 גרם 67.5 גרםכולסטרול 40.3 מ״ג 322.4 מ״גסידן 87.6 מ״ג 701.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 177.7 מ״ג 1421.9 מ״גאבץ 173.9 מ״ג 1391.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות366
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 365.9 קק״ל 2927.2 קק״לפחמימות 21.8 גרם 174.5 גרםשומן 24.6 גרם 196.6 גרםנתרן 771.3 מ״ג 6170.6 מ״גחלבון 8.7 גרם 69.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרםשומן רווי 8.4 גרם 67.5 גרםכולסטרול 40.3 מ״ג 322.4 מ״גסידן 87.6 מ״ג 701.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 177.7 מ״ג 1421.9 מ״גאבץ 173.9 מ״ג 1391.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 366 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
1 פלפל אדום בינוני
-
2 כוסות עלי תרד
-
1/2 כוס יין לבן יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 שן שום
-
180 גרם גבינת פטה כבשים 5%
-
1 חבילה בצק פילומופשר לפי הוראות היצרן
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: קוצצים דק את הבצל, התרד, הפלפל האדום.
- מחממים שמן זית במחבת.
- מוסיפים את הבצל ואת הפלפל האדום ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את התרד ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים יין לבן, מלח, פלפל שחור ושום ומטגנים דקה או עד שהנוזלים מתאדים.
- מסירים מהאש, מפוררים פנימה את גבינת הפטה ומערבבים היטב. מצננים.
- מכינים את המאפה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מניחים על משטח העבודה עלה פילו ומברישים בחמאה מומסת. חוזרים על הפעולה 3 פעמים נוספות.
- שמים את המילוי בגליל צר וארוך ברוחב העלה ומגלגלים לגליל דק והדוק. מגלגלים את הגליל סביב עצמו ליצירת שבלול.
- מניחים את שבלול הבצק בתבנית תנור מרודפת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עש שהמאפה פריך וזהוב, בערך 30 דקות.
המתכון באדיבות רמי לוי
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: קוצצים דק את הבצל, התרד, הפלפל האדום.
- מחממים שמן זית במחבת.
- מוסיפים את הבצל ואת הפלפל האדום ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את התרד ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים יין לבן, מלח, פלפל שחור ושום ומטגנים דקה או עד שהנוזלים מתאדים.
- מסירים מהאש, מפוררים פנימה את גבינת הפטה ומערבבים היטב. מצננים.
- מכינים את המאפה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מניחים על משטח העבודה עלה פילו ומברישים בחמאה מומסת. חוזרים על הפעולה 3 פעמים נוספות.
- שמים את המילוי בגליל צר וארוך ברוחב העלה ומגלגלים לגליל דק והדוק. מגלגלים את הגליל סביב עצמו ליצירת שבלול.
- מניחים את שבלול הבצק בתבנית תנור מרודפת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עש שהמאפה פריך וזהוב, בערך 30 דקות.
המתכון באדיבות רמי לוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן