מאפינס גבינות יווניים עשירים עם זיתי קלמטה ועשבי תיבול
אתם תקראו לזה סוגר פינה של ארוחת בוקר / ערב ואנחנו נקרא לזה מאפינס גבינות יווניים עם זיתי קלמטה שייכנסו לרשימת המתכונים הקבועים שלכם
אתם תקראו לזה סוגר פינה של ארוחת בוקר / ערב ואנחנו נקרא לזה מאפינס גבינות יווניים עם זיתי קלמטה שייכנסו לרשימת המתכונים הקבועים שלכם
- רון חיים
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 206.0 קק״ל 2472.2 קק״לפחמימות 108.8 גרם 1305.4 גרםשומן 14.7 גרם 176.7 גרםנתרן 241.2 מ״ג 2894.7 מ״גחלבון 10.3 גרם 123.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.8 גרםשומן רווי 6.7 גרם 79.9 גרםכולסטרול 87.1 מ״ג 1045.2 מ״גסידן 164.4 מ״ג 1972.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 10.8 מ״גאשלגן 95.1 מ״ג 1141.6 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 13.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות206
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 206.0 קק״ל 2472.2 קק״לפחמימות 108.8 גרם 1305.4 גרםשומן 14.7 גרם 176.7 גרםנתרן 241.2 מ״ג 2894.7 מ״גחלבון 10.3 גרם 123.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.8 גרםשומן רווי 6.7 גרם 79.9 גרםכולסטרול 87.1 מ״ג 1045.2 מ״גסידן 164.4 מ״ג 1972.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 10.8 מ״גאשלגן 95.1 מ״ג 1141.6 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 13.7 מ״גסגור
מאפינס הם מאפים אישיים שמתאימים להגשה בכל ארוחה. תגישו אותם בבוקר, בצהריים, בערב או סתם כנשנוש, והם יסגרו לכם את הפינה של הפחמימה: טעימה, מזינה, מנחמת. בטעמי גבינות, זיתים ועשבי תיבול שמזכירים את יוון.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 206 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
1 כוס חלב 3%
-
50 גרם חמאה
-
6 כפות קמח לבן
-
150 גרם גבינת קשקבל
-
100 גרם גבינת פטה 16%
-
50 גרם גבינת פרמזן
-
3 כפות עיריתקצוצה
-
1 כף אורגנו טריקצוץ
-
1/2 כוס זיתי קלמטהמגולענים וקצוצים
-
3 ביצים M
-
3 כפות שומשוםלא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים בסיר על כיריים את החלב והחמאה ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת רביכה. מוסיפים את הגבינות, עשבי התיבול והזיתים ומערבבים לבצק אחיד. מצננים 15-20 דקות לטמפרטורת החדר.
- מכניסים את הבצק (לאחר צינון) לקערת מיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים את המלח, הפלפל והביצים ומערבבים במהירות בינונית לבצק מעט אוורירי.
- מעבירים את הבצק לתבניות סיליקון משומנות (ניתן לפזר שומשום מעל) ואופים את המאפינס כ-30 דקות להזהבה יפה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים בסיר על כיריים את החלב והחמאה ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת רביכה. מוסיפים את הגבינות, עשבי התיבול והזיתים ומערבבים לבצק אחיד. מצננים 15-20 דקות לטמפרטורת החדר.
- מכניסים את הבצק (לאחר צינון) לקערת מיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים את המלח, הפלפל והביצים ומערבבים במהירות בינונית לבצק מעט אוורירי.
- מעבירים את הבצק לתבניות סיליקון משומנות (ניתן לפזר שומשום מעל) ואופים את המאפינס כ-30 דקות להזהבה יפה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אין ברשימת מרכיבים מלח פלפל. אולי אין צורך כי הגבינות מלוחות