מאפינס גבינות יווניים עשירים עם זיתי קלמטה ועשבי תיבול

אתם תקראו לזה סוגר פינה של ארוחת בוקר / ערב ואנחנו נקרא לזה מאפינס גבינות יווניים עם זיתי קלמטה שייכנסו לרשימת המתכונים הקבועים שלכם
אתם תקראו לזה סוגר פינה של ארוחת בוקר / ערב ואנחנו נקרא לזה מאפינס גבינות יווניים עם זיתי קלמטה שייכנסו לרשימת המתכונים הקבועים שלכם
  • רון חיים
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 206.0 קק״ל 2472.2 קק״ל
    פחמימות 108.8 גרם 1305.4 גרם
    שומן 14.7 גרם 176.7 גרם
    נתרן 241.2 מ״ג 2894.7 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 123.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 79.9 גרם
    כולסטרול 87.1 מ״ג 1045.2 מ״ג
    סידן 164.4 מ״ג 1972.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 95.1 מ״ג 1141.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 206.0 קק״ל 2472.2 קק״ל
    פחמימות 108.8 גרם 1305.4 גרם
    שומן 14.7 גרם 176.7 גרם
    נתרן 241.2 מ״ג 2894.7 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 123.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 79.9 גרם
    כולסטרול 87.1 מ״ג 1045.2 מ״ג
    סידן 164.4 מ״ג 1972.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 95.1 מ״ג 1141.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור

מאפינס הם מאפים אישיים שמתאימים להגשה בכל ארוחה. תגישו אותם בבוקר, בצהריים, בערב או סתם כנשנוש, והם יסגרו לכם את הפינה של הפחמימה: טעימה, מזינה, מנחמת. בטעמי גבינות, זיתים ועשבי תיבול שמזכירים את יוון.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים בסיר על כיריים את החלב והחמאה ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת רביכה. מוסיפים את הגבינות, עשבי התיבול והזיתים ומערבבים לבצק אחיד. מצננים 15-20 דקות לטמפרטורת החדר.
  3. מכניסים את הבצק (לאחר צינון) לקערת מיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים את המלח, הפלפל והביצים ומערבבים במהירות בינונית לבצק מעט אוורירי.
  4. מעבירים את הבצק לתבניות סיליקון משומנות (ניתן לפזר שומשום מעל) ואופים את המאפינס כ-30 דקות להזהבה יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס גבינות יווניים עשירים עם זיתי קלמטה ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות