נשנושי גבינה וקישוא בשני מרכיבים בלבד

למתכון הזה כל מה שצריך זה גבינה צהובה וקישוא ויש לכם נשנושי גבינה מושלמים ב-5 דקות הכנה. אתם חייבים להכין אותם, הזוי כמה שהם טעימים!
למתכון הזה כל מה שצריך זה גבינה צהובה וקישוא ויש לכם נשנושי גבינה מושלמים ב-5 דקות הכנה. אתם חייבים להכין אותם, הזוי כמה שהם טעימים!
  • יעל קצב
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 17 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.1 קק״ל 501.2 קק״ל
    פחמימות 1.0 גרם 10.1 גרם
    שומן 6.7 גרם 67.1 גרם
    נתרן 269.9 מ״ג 2699.0 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 78.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 42.3 גרם
    כולסטרול 19.4 מ״ג 193.5 מ״ג
    סידן 208.7 מ״ג 2087.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 94.1 מ״ג 941.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 17 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.1 קק״ל 501.2 קק״ל
    פחמימות 1.0 גרם 10.1 גרם
    שומן 6.7 גרם 67.1 גרם
    נתרן 269.9 מ״ג 2699.0 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 78.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 42.3 גרם
    כולסטרול 19.4 מ״ג 193.5 מ״ג
    סידן 208.7 מ״ג 2087.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 94.1 מ״ג 941.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מגוררים בפומפייה את הקישוא ומסננים ממנו את הנוזלים בעזרת מסננת או לחיצה עם כפות הידיים. מעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה את הגבינה הצהובה המגוררת והתבלינים ומערבבים.
  4. בעזרת כפות הידיים יוצרים עיגולים ומועכים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. מכניסים לתנור ל-10 דקות.
  6. מחכים 2 דקות שהנשנושים יתייצבו ומוציאים אותם מהתבנית.
נשנושי גבינה וקישוא1
נשנושי גבינה וקישוא
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נשנושי גבינה וקישוא בשני מרכיבים בלבד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות