מאפינס תפוחים וקינמון של שי-לי ליפא
מאפינס תפוחים רכים ואווריריים מתובלים בוניל וקינמון, ימלאו לכם את הבית בניחוחות מופלאים ואת הבטן בקינוח טעים ומנחם בסוף ארוחה או ליד הקפה
מאפינס תפוחים רכים ואווריריים מתובלים בוניל וקינמון, ימלאו לכם את הבית בניחוחות מופלאים ואת הבטן בקינוח טעים ומנחם בסוף ארוחה או ליד הקפה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 284.1 קק״ל 3409.0 קק״לפחמימות 39.3 גרם 472.2 גרםשומן 11.4 גרם 137.4 גרםנתרן 54.2 מ״ג 650.8 מ״גחלבון 5.6 גרם 66.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.4 גרםשומן רווי 5.7 גרם 67.9 גרםכולסטרול 64.6 מ״ג 775.4 מ״גסידן 77.6 מ״ג 931.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 137.1 מ״ג 1645.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות284
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 284.1 קק״ל 3409.0 קק״לפחמימות 39.3 גרם 472.2 גרםשומן 11.4 גרם 137.4 גרםנתרן 54.2 מ״ג 650.8 מ״גחלבון 5.6 גרם 66.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.4 גרםשומן רווי 5.7 גרם 67.9 גרםכולסטרול 64.6 מ״ג 775.4 מ״גסידן 77.6 מ״ג 931.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 137.1 מ״ג 1645.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 284 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית שטוחה קינמון טחון
-
2 ביצים M
-
2גביעי או 360 גרם יוגורט כבשים
-
100 גרם חמאה
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 תפוחי עץ אדומים בינוניים
אופן הכנה
- משמנים תבנית שקעים למאפינס.
- קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות של 1 ס”מ.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון בקערה.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, מוסיפים יוגורט, חמאה מומסת, שמן קנולה ותמצית וניל ומערבבים.
- יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים.
- מוסיפים קוביות תפוחים ומערבבים, רק עד לפיזורם בתערובת.
- יוצקים לתבנית שקעים עד 3/4 מגובה השקעים.
- אופים במיקרוגל בתוכנית אפייה מיוחדת, או בתנור ב-180 מעלות 25-20 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד יומיים או במקרר עד 4 ימים.
אופן הכנה
- משמנים תבנית שקעים למאפינס.
- קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות של 1 ס”מ.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון בקערה.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, מוסיפים יוגורט, חמאה מומסת, שמן קנולה ותמצית וניל ומערבבים.
- יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים.
- מוסיפים קוביות תפוחים ומערבבים, רק עד לפיזורם בתערובת.
- יוצקים לתבנית שקעים עד 3/4 מגובה השקעים.
- אופים במיקרוגל בתוכנית אפייה מיוחדת, או בתנור ב-180 מעלות 25-20 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד יומיים או במקרר עד 4 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
ידוע כיום, שהקמח הלבן והסוכר מאוד מזיקים לבריאות,למה לא קמח מלא?
היי שרון, באתר יש לנו מגוון מתכונים שמתאימים להעדפות הקולינריות של אנשים שונים. תוכלי להשתמש בקמח מלא במתכון זה ובתחליף סוכר