מאפינס תפוחים וקינמון של שי-לי ליפא

מאפינס תפוחים רכים ואווריריים מתובלים בוניל וקינמון, ימלאו לכם את הבית בניחוחות מופלאים ואת הבטן בקינוח טעים ומנחם בסוף ארוחה או ליד הקפה
מאפינס תפוחים רכים ואווריריים מתובלים בוניל וקינמון, ימלאו לכם את הבית בניחוחות מופלאים ואת הבטן בקינוח טעים ומנחם בסוף ארוחה או ליד הקפה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.1 קק״ל 3409.0 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 472.2 גרם
    שומן 11.4 גרם 137.4 גרם
    נתרן 54.2 מ״ג 650.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 66.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 67.9 גרם
    כולסטרול 64.6 מ״ג 775.4 מ״ג
    סידן 77.6 מ״ג 931.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 137.1 מ״ג 1645.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.1 קק״ל 3409.0 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 472.2 גרם
    שומן 11.4 גרם 137.4 גרם
    נתרן 54.2 מ״ג 650.8 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 66.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 67.9 גרם
    כולסטרול 64.6 מ״ג 775.4 מ״ג
    סידן 77.6 מ״ג 931.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 137.1 מ״ג 1645.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
שי-לי ליפא
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משמנים תבנית שקעים למאפינס.
  2. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות של 1 ס”מ.
  3. מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון בקערה.
  4. בקערה נפרדת טורפים ביצים, מוסיפים יוגורט, חמאה מומסת, שמן קנולה ותמצית וניל ומערבבים.
  5. יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים.
  6. מוסיפים קוביות תפוחים ומערבבים, רק עד לפיזורם בתערובת.
  7. יוצקים לתבנית שקעים עד 3/4 מגובה השקעים.
  8. אופים במיקרוגל בתוכנית אפייה מיוחדת, או בתנור ב-180 מעלות 25-20 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
  9. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד יומיים או במקרר עד 4 ימים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס תפוחים וקינמון של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    שרון גת

    ידוע כיום, שהקמח הלבן והסוכר מאוד מזיקים לבריאות,למה לא קמח מלא?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרון, באתר יש לנו מגוון מתכונים שמתאימים להעדפות הקולינריות של אנשים שונים. תוכלי להשתמש בקמח מלא במתכון זה ובתחליף סוכר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות